Dikkat edilmesi gerekiyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

BayHalı

Üye
Üye
29 Ara 2020
7
2
3
1 haftadır beklediğim siteniz hazır hale getiriliyor mesaji sonucu dikkat edilmesi gerekiyor diyor ama sitede herhangi bir sıkıntı yok lütfen yardımcı olurmusunuz
( blogger kullanıyorum )

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210111-104745_Chrome.jpg
    Screenshot_20210111-104745_Chrome.jpg
    67.8 KB · Görüntüleme: 9

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
1 haftadır beklediğim siteniz hazır hale getiriliyor mesaji sonucu dikkat edilmesi gerekiyor diyor ama sitede herhangi bir sıkıntı yok lütfen yardımcı olurmusunuz
( blogger kullanıyorum )
Merhaba,

@BöcekBaşı arkadaşıma teşekkür ederek eklemek istiyorum.

site.blogspot.com gibi URL adreslerine sahip sitelerin, URL yaşının en az 6 ayını doldurmuş olması gerekiyor. İçerik olarak ise, tamamen benzersiz, özgün, kopya olmayan, derleme olmayan, kullanıcılara değer katan içeriklerle zenginleştirilmiş en az 50-60 değerli makalenizin olması gerekiyor.

Organik trafik yönünden bu zaman zarfında iyi bir duruma gelmelisiniz.

Kolaylıklar dilerim.

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
@Yusuf ERGİŞİ Hocama ve diğer arkadaşlara Teşekkür ederim katkıları için. Yusuf hocamın dediği gibi içerik sayınızı çoğaltmalısınız Tabii Hocamızın dediklerine ek olarak bu içerik sayısını en az 20-25 makale +500 kelimeden oluşacak şekilde de yapabilirsiniz. İçeriklerinizde film önerileri vermektesiniz bunun için filmin telif haklarına sahip olduğu resimler veya telif hakkı başkasına ait olan resimlerden kaçının.

Saygılarımla

BayHalı

Üye
Üye
29 Ara 2020
7
2
3
Merhabalar,
@Yusuf ERGİŞİ Hocama ve diğer arkadaşlara Teşekkür ederim katkıları için. Yusuf hocamın dediği gibi içerik sayınızı çoğaltmalısınız Tabii Hocamızın dediklerine ek olarak bu içerik sayısını en az 20-25 makale +500 kelimeden oluşacak şekilde de yapabilirsiniz. İçeriklerinizde film önerileri vermektesiniz bunun için filmin telif haklarına sahip olduğu resimler veya telif hakkı başkasına ait olan resimlerden kaçının.

Saygılarımla
Teşekkürler,peki illaki 6 ayı doldurmak zorunlu mu ?

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Evet bu süre Google'da ki index sürenizdir.

Saygılarımla