Adsense türkiye destek topluluğu forum sitesi yönetici olarak gözüken mod ve admin arkadaşlar. Sitenizi takip ediyorum ama insanlara verdiğiniz tüm cevaplar klasik google cevapları kesinlikle tarafınızdan google adsense ile ilgili sorun çözümü sağlanmıyor. Herhalde siteyi kurdunuz adsense için millet nasıl olsa gelir diyemi düşünüyorsunuz bilemedim.
Üstteki arkadaşın sorunu domain ban ile ilgili. Örnek bir site ile arkadaşın sorunu için cevap vermek istiyorum konuya Günlük 5/6 k trafiği olan site 2 yıldır domain ban sebebinden dolayı onaylanmıyor. Başvuru sonuçları altta paylaştığım gibidir.
Başvuru yaptıktan sonra tarafınıza gelen ilk mail
Daha sonra admin panelinde siteler kısmından kontrol.
Yeterli içeriğiniz var ve tarafınıza bu şekilde mail geliyorsa domain banlıdır. Kesinlikle onay alınmıyor. Zamanınızı boşuna harcamayın. İçerik olarak 15/20 içeriği olanda onay alıyor. Yüzlerce içeriğiniz olmasına gerek yoktur. Arkadaşın sorusu için Eğer domainin banlı olsaydı bu konuda yapman gerekenler sana bildirilirdi olarak cevap ileten mod arkadaş adsense hiçbir şekilde ihlaller ile ilgili başvuru sahiplerine detaylı bilgi vererek yapmanız gerekenler diye google tarihinde görülmemiş bir cevap vermez özellikle politika ihlali konularında.
hocam benimde öyle ama adsense hesap değiştirmeden önce onay aldı şuan onay almıyor ilk başvuruşumda 15 içerik şuan 80 içerik var