Düşük BGBG ve TBM problemi


hk1337

Üye
Üye
8 Ağu 2020
4
0
1
Merhaba, web sitemin BGBG ve TBM oranlarının çok düşük olduğunu düşünüyorum. Web sitem; Hesap listeleme tarzı bir site. Her hesabın kendi sayfası var ve sayfalar da genellikle başlık, kısa bilgiler, benzer içerikler dışında bir metin yok. Sitemde çoklu dil seçeneği kullanmaktayım. Benden mi kaynaklı bilmiyorum ama Türkçe sayfalarda bazen yabancı reklamlarla karşılaşıyorum. Yabancı sayfalarda da Türkçe reklamlarla karşılaştığım oluyor. Aşağıda bazı verileri paylaştım. Bu durumu nasıl iyileştirebilirim?

per1.PNG

per1.PNG
 

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
108
71
28
42
Bu ciddi bir sorun. Reklam kısıtlaması benzeri bir ceza almışsınız.
Ne zaman düzeleceği hiç belli olmaz. Belki de hiç düzelmez.
Ne olduğunu ben de bilmiyorum.
Kazançlarınız %95 düştü.
 

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
108
71
28
42
VPN ve TOR benzeri araçlarla sitenize giriş yaptıysanız, "düşünen adsense raborları" sizi cezalandırdı. Benim de başıma gelen buydu.
Ben de çoklu dille yayın yaparken sitemde VPN ve TOR arkasından bazı çalışmalar yapmak istedim. Reklamlara tıklamamama rağmen ceza kaçınılmaz oldu. Bu sorunun çözümü yok. Keşke kafayı yemeden önce birileri bana bunu anlatsaydı. Sen şanslı sayılırsın.
 

hk1337

Üye
Üye
8 Ağu 2020
4
0
1
@Tamer Girdiğim sitelerin birisinde hiç reklam çıkmadı, diğerinde ise "Alıcının güvenliği doğrulanamadığından reklam gösterilemiyor" tarzında bir uyarı verdi.