Eski adsense hesap sorunları "POLİTİKA"

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

samsunlu

Üye
Üye
27 Nis 2018
12
16
3
Merhabalar,

Ben eskiden sitemde reklamlar yayınlanıyordu fakat bazı kişiler benim adıma suikast kurup reklamlara tıklamışlar ve ben son anda fark ettim her ay 3-5 tl kazanıyordum bir baktım 30 küsür olmuş. sonra direk ban yemiş itirazlar zaten doldursakta haklı olsakta açmıyorlar.Ben bu olayın yüzüne online aktif bir mail adresim ban yedi çok üzgünüm diyebilirim.Ve Artık Yusuf ERGİŞİ'de görmüştür form'da bende adsense forum'a katılmak istedim ve devam ediyorum. Şuan 5 en iyi yanıt var ve 4 seviye bu hesap'ta banlanan hesap Yusuf bey veya diğer arkadaşlar ben sitemde reklamlar yayınlamak istiyorum sitem politikalara karşı tam olumlu bu durumdan dolayı böyle.Lütfen bana yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme:

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Bekliyorum Cihat Bey.

Merhabalar,

Yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgünüm, ancak politikalar bu durumda çok sert bir şekilde devrededir. Bu konu ile ilgili gerekli itirazı yapmışsanız ve olumsuz geri dönüş almışsanız yapılcak bir şey olmadığını üzülerek belirtmek istiyorum. Bir yakınınız adına işlemlere devam etmeniz daha mantıklı olacaktır. Yapılan inceleme sonucunda varılan kanı üzerine size geri dönüş mutlaka sağlanmıştır. Sizin için manuel inceleme talebinde bulundum, ilgili birimden cevap aldığım anda yine sizi bilgilendireceğim. Fakat ümitlendirmekte istemiyorum. Umarım olumlu sonuç alırız.

İyi dileklerimle

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Beklemekteyim,Yusuf bey.Umarım olumlu cevap alırım.

Merhaba samsunlu,

İlgili birimden aldığım cevap çok iç açıcı olmadığı gibi sizi üzücek durumda olduğu için, bende size üzülerek iletiyorum. Maalesef tekrar adınıza adsense hesabı oluşturma şansınız olmayacaktır. Politika ihlalleri çok sert işlediğinden yapılan detaylı manuel inceleme sonucunda olumsuz geri dönüş aldığım için gerçekten üzgünüm.

İyi dileklerimle

.