Eski YouTube Kanalının AdSense Hesabını Yeni Kanala Bağlamak?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

bybilisim1

Üye
Üye
6 Nis 2019
53
18
8
Arkadaşlar merhabalar, benim bir YouTube kanalım vardı. Onun para kazanması 'Tekrarlı İçerik' sebebiyle devre dışı bırakıldı, gerekli işlemleri yapıp düzenli içerik paylaşırsam açılacaktı, yani yeniden başvurma şansı verilmişti bana. Her neyse, kanalı ben kullanmadığım için arkadaşıma verdim. Şimdi o kanalın AdSense hesabını ben yaklaşık 7-8 ay önce mevcut şu an kullandığım kanala bağladım.

Yani sorunun kendisine gelirsek, şuan yönettiğim YouTube kanalıma, eskiden kullandığım YouTube kanalımın AdSense hesabını ekledim. Ve para kazanma eşiğini tamamlamama az kaldı.

Bir sıkıntı çıkar mı? Çünkü eski YouTube kanalımda para kazanma devre dışıydı? Kanalın para kazanması devre dışı bırakılınca AdSense etkileniyor mu?

İyi Forumlar!

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Youtube politikalarini ihlal etmişsiniz adsense'in değil bir sikinti çıkacağını düşünmüyorum dostum bir arkadasimin basina gelmişti ayni durum

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Kendi adina yeni bir adsens hesabi acarsan cift hesap sorunu yaşarsın bu süreçte yeni adsens açma,dedigim gibi kanalinla ilgili problem oluşmuş.Yetkililer kurallariylq yardimci olacaktir :)

• Beğen
Tepkiler: bybilisim1

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Arkadaşlar merhabalar, benim bir YouTube kanalım vardı. Onun para kazanması 'Tekrarlı İçerik' sebebiyle devre dışı bırakıldı, gerekli işlemleri yapıp düzenli içerik paylaşırsam açılacaktı, yani yeniden başvurma şansı verilmişti bana. Her neyse, kanalı ben kullanmadığım için arkadaşıma verdim. Şimdi o kanalın AdSense hesabını ben yaklaşık 7-8 ay önce mevcut şu an kullandığım kanala bağladım.

Yani sorunun kendisine gelirsek, şuan yönettiğim YouTube kanalıma, eskiden kullandığım YouTube kanalımın AdSense hesabını ekledim. Ve para kazanma eşiğini tamamlamama az kaldı.

Bir sıkıntı çıkar mı? Çünkü eski YouTube kanalımda para kazanma devre dışıydı? Kanalın para kazanması devre dışı bırakılınca AdSense etkileniyor mu?

İyi Forumlar!

@bybilisim1 Selam,

İki tür yasaklılık durumu var:

- Site / kanal / uygulama tabanlı
- Hesap tabanlı

Sizinki kanalınıza yaptırım uygulanarak oluşmuş. Şu an her ne kadar sorun gözükmüyor alsa dahi, şimdiki kanalda da benzer yada farklı bir ihlal ile yaptırım uygulanırsa, bu durum hesap tabanlı yaptırıma dönüşebilir. Şu an için AdSense hesabınızda bir sorun olduğunu sanmıyorum. Olsa idi şimdiki youtube kanalınızı ekleyemiyor olurdunuz. Sonrası için dikkatli olmanızda fayda var.

Kolaylıklar dilerim.