Arkadaşlar merhabalar, benim bir YouTube kanalım vardı. Onun para kazanması 'Tekrarlı İçerik' sebebiyle devre dışı bırakıldı, gerekli işlemleri yapıp düzenli içerik paylaşırsam açılacaktı, yani yeniden başvurma şansı verilmişti bana. Her neyse, kanalı ben kullanmadığım için arkadaşıma verdim. Şimdi o kanalın AdSense hesabını ben yaklaşık 7-8 ay önce mevcut şu an kullandığım kanala bağladım.
Yani sorunun kendisine gelirsek, şuan yönettiğim YouTube kanalıma, eskiden kullandığım YouTube kanalımın AdSense hesabını ekledim. Ve para kazanma eşiğini tamamlamama az kaldı.
Bir sıkıntı çıkar mı? Çünkü eski YouTube kanalımda para kazanma devre dışıydı? Kanalın para kazanması devre dışı bırakılınca AdSense etkileniyor mu?
İyi Forumlar!
Yani sorunun kendisine gelirsek, şuan yönettiğim YouTube kanalıma, eskiden kullandığım YouTube kanalımın AdSense hesabını ekledim. Ve para kazanma eşiğini tamamlamama az kaldı.
Bir sıkıntı çıkar mı? Çünkü eski YouTube kanalımda para kazanma devre dışıydı? Kanalın para kazanması devre dışı bırakılınca AdSense etkileniyor mu?
İyi Forumlar!