Merhaba Adsense Türkiye Ailesi . 2020 yılının Ağustos ayında açmış olduğum
www.kpssguncelbilgim.com web siteme açtıktan 1-2 hafta içerisinde Adsense'den reklam onayı almıştım. Lakin ilerleyen zamanlarda içerisinde biriken paralarım ile hesabım geçersiz reklam tıklaması sebebiyle tamamen kapatıldı. Daha sonrasında bir çok farklı kişinin adsense hesabından web siteme onay almaya çalışsam da bu onayı alamadım! Yaklaşık 800'e yakın bilginin yer aldığı web sitemde her gün güncel 10'a yakın bilgi de giriliyor. Organik search'ümde 100 üzerinde ve web sitem alexia Traffic verilerinde ülke genelinde ilk 15 binde. Neden tekrar reklam isteğim kabul edilmiyor ? Web sitemin url'si mi banlandı yoksa? Bunun için ne yapmalıyım .
Adsense Türkiye Ailesi desteklerinizi bekliyorum. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
Merhaba,
Geçersiz etkinlik nedeniyle durdurulan hesaplar için
itiraz gönderdiniz ve olumsuz yanıt almışsanız, üzülerek belirtmeliyim ki yapacak başka bir şey yoktur.
Hesapların durdurulması iki türlüdür. Bir tanesi hesap tabanlı, diğeri ise URL tabanlıdır. Siz anladığım kadarıyla her ikisinden de red almışsınız. Bu durumda organik trafiğiniz çok iyi durumda olsa da ve hatta içerikleriniz çok çok kaliteli olsa da, itiraz ettiğinizde red cevabı almışsanız geri dönüşü olmayacaktır.
Sizin yapmanız gereken, URL adresinizi yeni bir isimle almak ve içeriklerinizi o adrese taşımak olacaktır. İki aylık süre sonunda aynı trafiği yakalarsanız, bir yakınınız adına yeni bir hesap oluşturup devam edebilirsiniz. Sorumluluk tamamen yakınınıza ait olur. Başvuru gönderirken farklı bir tarayıcı kullanmayı, aynı telefonu kullanmamayı, kendi adınız ve soyadınız ile başvuru göndermemeyi ihmal etmeyin.
Kolaylıklar dilerim.