Geçersiz tıklama etkinliği veya politikalara bağlı diğer sebeplerden dolayı ilişkili AdSense hesabınız devre dışı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

eacil1

Üye
Üye
11 Kas 2020
4
2
3
Öncelikle Tekrardan Merhaba Eren Bey,

Geçersiz trafik nedeniyle dilekçemi yazdım daha 1 dk olmadan red maili aldım. Açıkcası anlamlandıramıyorum, daha açılmamış bir hesabın adsense inin kapatılması ve herhangi bir uygunsuzluk yapmamama rağmen hesabın geri açılmasının red edilmesi bana çok mantıksız geliyor. Yapabileceğim başka birşey var mı sormak istedim, eğer yoksa hesabımı kapatacağım. Bu kadar emek boşunaymış, 1034 abone olması için 4 sene uğreştım. Neyse son kez soruma cevap verebilirseniz sevinirim.

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Dilekçe ret Geldiyse bunu Google Ekibi ret göndereceği zaman ince eliyor. Geçersiz trafik nedeni ile ret geldiyse tekrar forum gönderebilirsiniz lakin Ekip eğer sizi uygunsuz gördüyse kabul etmeyecektir. Keşke elimizden birşey gelebilse :(

Saygılarımla

fatihhdaglii

Üye
Üye
22 Tem 2022
4
0
1

geçersiz trafik olmamasına rağmen geçersiz trafik var denip haksız yere gelirim silindi​

futbolcu performans videoları derledigim kanalimda 8 temmuzdan sonra futbol maç özetleri derlemeye başladım ve doğal olarak videolarını derledigim takımların 10 milyondan fazla taraftarı olduğu için videoları youtubeye yüklediğim anda YouTube aramadan çok izlenme elde ettim.fakat YouTube buna geçersiz trafik diyerek gelirimi sildi.Kesinlike bot sahte izlenme satın alma vs hiçbir şey yok.Maç özetini youtubeye ilk ben yüklediğim için fazla izlenme elde ettim bu şekilde 7 8 video attim ve YouTube hepsindeki geliri sildi
lütfen yardım edin bu sorunu nasıl çözebilirim