Geçersiz Tıklama nedeniyle kapanan kanaldan sonra yeni kanal açmak

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Semih Yıldırım

Üye
Üye
11 Şub 2020
18
8
3
Herkese selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 2 sene önce YT kanalı açmıştım ve adsense hesabı açıp hesabı kanala bağlamıştım ve kanalımın para kazanması daha açılmamıştı. Fakat bu sırada kendi videolarımı izliyordum ve bir süre sonra mail geldi ve adsense hesabınız geçersiz tıklama nedeniyle kapatıldı dendi . Sonra ben o kanalımı sildim. Sonrasında aynı ip ve telefon numarasından bir gmail oluşturdum :/ ve yeni YT kanalı açtım. Şu anda para kazanmaya cok bir şey kalmadı fakat kafamı kurcalayan bir soru var. Aynı ip ve telden açtığım için bir sıkıntı olur mu? Bir de yeni kanalım için yeni bir adsense açmam mı gerekir yeni adsense hesabını farklı bir tel hattı alıp açsam olur mu? eski para kazanması kapanan adsense ne olacak? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Kardeşim reklam çıkmadan geçersiz tiklama diye bir sorun oluşmaz.Adsensen mi banlandi sorunu tam olarak açıklayamamişsin yoksa youtube kanalinin para kazanması mi kapatildi ikisi çok farkli şeyler.Eger yeni adsense acacaksan farkli isim adres ip telefon numarasi kullanmalisin ayni bilgilerle adsense acarsan zaten mevcut adsense hesabiniz var uyarisi alacaksin.

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Semih Yıldırım

Üye
Üye
11 Şub 2020
18
8
3
Kardeşim reklam çıkmadan geçersiz tiklama diye bir sorun oluşmaz.Adsensen mi banlandi sorunu tam olarak açıklayamamişsin yoksa youtube kanalinin para kazanması mi kapatildi ikisi çok farkli şeyler.Eger yeni adsense acacaksan farkli isim adres ip telefon numarasi kullanmalisin ayni bilgilerle adsense acarsan zaten mevcut adsense hesabiniz var uyarisi alacaksin.

Reklam cikmamisti fakat ben adsensi kanala bağlamıştım sorunum neden gecersiz tıklama oldugu değil. adsensi kanalıma bagladıktan bir süre sonra videolarımda sarı dolar (bu videodan para kazanılmaz diye) işareti oluştu ve mailime para kazanmanız devre dışı bırakıldı diye mesaj geldi . adsense girdiğimde ise ekteki hatayı verdi. zaten dediğim gibi o kanalımı sildim fakat o kanalıma bagladıgım adsense duruyor. Şimdi sorum şu:
eski kanalımın para kazanması kapatıldığı için şimdiki kanalımada adsensi bağlayınca para kazanma devre dışı kalır mı? (adsensi farklı telden alacağım fakat yeni kanalın mail adresi aynı tel no üzerinde ve ip değiştirmemiştim:/) sds.PNG

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Adsenseden engellenmissin,bu durumlarda yeni adsense açılıyor.o da ilk mesajda belirttiğim gibi farkli kisi adres ip ve telefon numarasi adina acabilirsin ornek annen baban,ama yukarda belirttiğim kosullara dikkat etmelisin yoksa çift hesap sorunu olusuyor.Kanalinin ayni ip telefon numarasinda olmasi sorun yaratmaz ama ayni pcden adsense giriş yapmamani tavsiye ederim

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Herkese selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 2 sene önce YT kanalı açmıştım ve adsense hesabı açıp hesabı kanala bağlamıştım ve kanalımın para kazanması daha açılmamıştı. Fakat bu sırada kendi videolarımı izliyordum ve bir süre sonra mail geldi ve adsense hesabınız geçersiz tıklama nedeniyle kapatıldı dendi . Sonra ben o kanalımı sildim. Sonrasında aynı ip ve telefon numarasından bir gmail oluşturdum :/ ve yeni YT kanalı açtım. Şu anda para kazanmaya cok bir şey kalmadı fakat kafamı kurcalayan bir soru var. Aynı ip ve telden açtığım için bir sıkıntı olur mu? Bir de yeni kanalım için yeni bir adsense açmam mı gerekir yeni adsense hesabını farklı bir tel hattı alıp açsam olur mu? eski para kazanması kapanan adsense ne olacak? Lütfen yardımcı olur musunuz?

@Semih Yıldırım selam,

Sevgili @Atacba arkadaşımızın ilettiği yanıt için kendisine çok teşekkür ediyor ve katılıyorum.

@Atacba katkılarınız için çok teşekkür eder, devamını yardım bekleyen tüm kullanıcılar adına beklerim.

Sağlıcakla kalın :)