Gecersiz Trafik Banı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

sprmario

Üye
Üye
20 May 2019
33
15
8
Gecen sene nisanda siteme atılan bir bottan kaynaklı sitem banlandı ne olduğunu bilmediğim için o zamanlar bişey yapamadım anlık olarak fakat sonrasında durumu öğrenerek devamlı itirazda bulundum fakat 2019 nisandan beri değişen bişey olmadı hiç yok mu hesabın acılma şansı ya atılan itirazlara bakmıyorlar bile direkt olarak oto cevap geliyor

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Gecen sene nisanda siteme atılan bir bottan kaynaklı sitem banlandı ne olduğunu bilmediğim için o zamanlar bişey yapamadım anlık olarak fakat sonrasında durumu öğrenerek devamlı itirazda bulundum fakat 2019 nisandan beri değişen bişey olmadı hiç yok mu hesabın acılma şansı ya atılan itirazlara bakmıyorlar bile direkt olarak oto cevap geliyor

@sprmario merhaba,

Politikalar ekibi diğer ekiplerden bağımsız iş ve işlemlerini yürüttüğünden müdahale şansımız maalesef bulunmamaktadır. İtiraz göndermişseniz ve kabul görmemişse yapacak bir şey olmadığını bilmenizi istiyorum. Adsense hesabınız zarar görmemişse URL adresini değiştirip yeniden başlayabilirsiniz.

İyi dileklerimle,

sprmario

Üye
Üye
20 May 2019
33
15
8
1 Senedir uğraşıyorum yeni hesap açsam bile kendi adıma olmadığı için sorun yaşama ihtimalim olur diye düşünüyorum ben uğraşmaya devam edeceğim :(

• Üzgüldüm
Tepkiler: Semra