Geçersiz trafik nedeni ile kanalım para kazanmaya kapandı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Minik

Üye
Üye
3 Nis 2019
3
1
3
Minik Mutfagım kanalım geçersiz trafik nedeniyle kanalım para kazanmaya adsense kapandı ana bilerek yaptıgım bi durum yok itiraz ettim olumsuz Mail geldi ne yapmalıyım nasıl düzelir daha doğrusu düzelirmi

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
Merhabalar, geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakılan hesaplar tekrardan etkinleşdirilmez. Üzgünüm. İtiraz formuda göndermiş ve olumsuz yönde geri dönüş almışsınız zaten. Adsense hesabınız direk devre dışımı bırakıldı? yoksa 30 günlükmu banlandı?

• Beğen

Minik

Üye
Üye
3 Nis 2019
3
1
3
Bu Mail geldi

Ekli dosyalar

• 11FAD42A-F401-4CD8-8BA9-7E657734DFD5.png
    11FAD42A-F401-4CD8-8BA9-7E657734DFD5.png
    230.9 KB · Görüntüleme: 20

Minik

Üye
Üye
3 Nis 2019
3
1
3
Merhabalar, geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakılan hesaplar tekrardan etkinleşdirilmez. Üzgünüm. İtiraz formuda göndermiş ve olumsuz yönde geri dönüş almışsınız zaten. Adsense hesabınız direk devre dışımı bırakıldı? yoksa 30 günlükmu banlandı?
Yt studio da para kazanma devre dışı bırakıldı yazıyor ayrıca

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Yt studio da para kazanma devre dışı bırakıldı yazıyor ayrıca
Evet. Benim gibi bir siteniz ve youtube kanalınız varsa ikiside devre dışı bırakılıyor ve maalesef kapatmanıza bile izin verilmiyor. :(
Tekrar aktif etmiyorlar ki hesabı kapatalım. E böyle olunca da yeni hesap da açamıyorsunuz. Hatta hesapları tamamen kapatamadığım için eşimin adına olan google hesabından da adsense açıp onaylayamıyorum. Çünkü diğer adsense hesabını tamamen kapatmıyorlar. Tam bir kısır döngü. Maalesef bizim gibi küçük yayıncılar pek avantajlı değil. Büyükler işlerini bir şekilde hallediyorlar.
ben 2 yılda 4000 saat ve 1000 abone sınırını aşabildim ama bana yeniden kanal açmamı ve bunda 4000 saat 1000 aboneyi beklememi öneriyorlar :(

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Selam @Minik ,

Üzülerek belirtmeliyim ki, bir daha adsense hesabı sahibi olamayacaksınız. Yazışmalardan ve gönderdiğiniz ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla, politikalara ters düşen bir durumla karşı karşıya kalmışsınız ve hesabınız kapatılmış. İtiraz göndermenize rağmen de olumsuz geri dönüş almışsınız. İnanın yapılabilecek bir şey yok. Bir yakınınız adına adsense hesabı açarak devam edebilirsiniz, ancak tüm sorumluluk yakınınıza ait olur.

İyi dileklerimle,

Mübariz teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Selam @Minik ,

Üzülerek belirtmeliyim ki, bir daha adsense hesabı sahibi olamayacaksınız. Yazışmalardan ve gönderdiğiniz ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla, politikalara ters düşen bir durumla karşı karşıya kalmışsınız ve hesabınız kapatılmış. İtiraz göndermenize rağmen de olumsuz geri dönüş almışsınız. İnanın yapılabilecek bir şey yok. Bir yakınınız adına adsense hesabı açarak devam edebilirsiniz, ancak tüm sorumluluk yakınınıza ait olur.

İyi dileklerimle,

Mübariz teşekkürler :)
Maalesef Hocam.
Bir yakınınız adına açın diyorsunuz tamam. Amma velakin bunu da sistem kabul etmiiyor. Çünkü eski hesaplar tamamen kapanmıyor.
Onlar kapanmayınca yeni hesap olan eşimin hesabını da tanımlamama rağmen onuda kabul etmiyor.

• Beğen

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Maalesef Hocam.
Bir yakınınız adına açın diyorsunuz tamam. Amma velakin bunu da sistem kabul etmiiyor. Çünkü eski hesaplar tamamen kapanmıyor.
Onlar kapanmayınca yeni hesap olan eşimin hesabını da tanımlamama rağmen onuda kabul etmiyor.

O zaman eşiniz adına da birden çok hesap açmışsınız gibi bir durum söz konusu. Sizin hesaplarınızın eşinizle alakası olmadığı için, çakışan hesap uyarısı vermemesi lazım diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: halilgurbuz

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Hatta bu konu ile ilgili olarak kanalda videolar koyan arkadaşım Hasan Coşkunarslan da denedi ondada hata verdi.