Geçersiz trafik nedeni ile kanalım para kazanmaya kapandı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hatta bu konu ile ilgili olarak kanalda videolar koyan arkadaşım Hasan Coşkunarslan da denedi ondada hata verdi.

Nasıl bir hata verdi? Yani arkadaşınız Hasan denediğinde hangi hata ile karşılaştı. Çakışan hesap uyarısı mı? Farklı bir bilgisayardan denediniz mi? Yada geçmişi, çerezleri vs temizleyip denediniz mi?

• Beğen
Tepkiler: halilgurbuz

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
bunu da geri çekemiyorum.
youtube kanalı da bununla eşlenik olduğu için (www.technoshot.net web adresinde tanımlı olan adsense hesabı)

youtube kanalı olan www.youtube.com/technoshotnet adresine eşimin adresini de (adsense) tanımlayamıyorum.
çünkü youtube kanalında technoshotnet@gmail.com ile açtığım adsense kayıtlı görünüyor. onu kaldıramadığım kapatamadığım iptal edemediğim içinde eşimin adresi olan elifbektasgurbuz@gmail.com adresini tanımlıyamıyorum.

Ekli dosyalar

• tech.jpg
    tech.jpg
    94.7 KB · Görüntüleme: 2

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
eşimin hesabı üzerinden youtube için devam etmeye çalıştığımda ise şu hata geliyor.

Ekli dosyalar

• barındırılan.jpg
    barındırılan.jpg
    84.1 KB · Görüntüleme: 6

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
eşimin hesabı üzerinden youtube için devam etmeye çalıştığımda ise şu hata geliyor.

Selam,

Maalesef; politika ihlali nedeniyle kapatılan adsense hesaplarına bağlı olan ve para kazanma özelliği devre dışı bırakılan YouTube kanalları, tekrar farklı bir adsense hesabına bağlanma yada para kazanma özelliğini açma gibi bir durum söz konusu olmamaktadır.

• Beğen
Tepkiler: halilgurbuz

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Selam,

Maalesef; politika ihlali nedeniyle kapatılan adsense hesaplarına bağlı olan ve para kazanma özelliği devre dışı bırakılan YouTube kanalları, tekrar farklı bir adsense hesabına bağlanma yada para kazanma özelliğini açma gibi bir durum söz konusu olmamaktadır.
Tekrar selamlar Yusuf bey. Tekrar teşekkürler.
O zaman mevcut kanalımdaki tüm videoları indireceğim ve kanalı kapatacağım.
Sonrasında ise eşimin hesabı üzerinden yeni bir kanal açacağım ve videoları oraya yükleyeceğim. Sonrasında ise yeniden 4000 saat ve 1000 abone eşiğini aşmaya çalışacağım.
Bunu yaptığımda yeni kanalım herhangi bir telif hakkına maruz kalırmı?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tekrar selamlar Yusuf bey. Tekrar teşekkürler.
O zaman mevcut kanalımdaki tüm videoları indireceğim ve kanalı kapatacağım.
Sonrasında ise eşimin hesabı üzerinden yeni bir kanal açacağım ve videoları oraya yükleyeceğim. Sonrasında ise yeniden 4000 saat ve 1000 abone eşiğini aşmaya çalışacağım.
Bunu yaptığımda yeni kanalım herhangi bir telif hakkına maruz kalırmı?

Cevabı, açmış olduğunuz diğer mesaj iletinizin altına ilettim.

İyi dileklerimle.