Geçersiz trafik nedeniyle kapatılan hesaba itiraz hata maili

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

enessential

Üye
Üye
15 Mar 2021
1
0
1
Merhaba, arkadaşımın adsense hesabı geçersiz trafik nedeniyle kapatılmıştı ve buna itiraz etmek istedi fakat itiraz formunu usülüne uygun olarak doldurmasına rağmen böyle bir hata maili veriyor. Uzman arkadaşlara sormak istedim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

Merhaba,

Geçersiz trafik nedeniyle devre dışı bırakılan Google reklam yayıncısı hesaplarının kullanabileceği Geçersiz etkinlik itiraz formu yoluyla bizimle iletişim kurdunuz. Ancak aşağıdaki nedenlerden bir veya daha fazlası yüzünden başka bir işlem gerçekleştiremiyoruz:

Geçersiz etkinlik itiraz formunu doldururken devre dışı bırakılmış bir hesapla ilişkili olmayan veya geçersiz bir yayıncı kodu girmiş olabilirsiniz. Devre dışı bırakma ile ilgili bilgilendirme e-postasında sağlanan yayıncı konudu ("pub-xxxxxxxxxxxxxxxx" biçiminde olmalıdır) kullanarak yeniden deneyebilirsiniz. (kodu doğru yazdığıma eminim)

Girilen yayıncı koduyla ilişkili hesap devre dışı değil. (Youtube hesabı aktif fakat adsense hesabı kapatıldı, yazılan yayıncı kodu youtube hesabım ile ilişkiliydi)

Hesabınız için zaten bir itiraz gönderildi ve inceleme devam ediyor. Yinelenen itiraz istekleri kapatılır. (Hayır. 2. itiraz gönderişim ve ikisinde de bu hata mailini aldım)

Sağlanan e-posta adresi, girilen yayıncı koduyla ilişkili değil. (ilişkili olduğundan eminiz)