Geçersiz Trafik

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

sevecen

Üye
Üye
15 Eki 2020
12
0
1
Ekran Alıntısı.PNG
Merhabalar, sitemin trafiği ağırlıklı olarak facebook kaynaklı. Herhanlde organik trafik olmadığı için bir sınırlandırma oldu. Sizler nedersiniz, bu sorunu nasıl çözerim, seo kanadında neler önerirsiniz ?

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Ceo çalışması yapmalisiniz google organik trafik ister,sosyal medya trafikleri hesaplarınızı bu hale getiriyor

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Hocam iyi de site aktüel üzerine. Katalog resimleri paylaşıyoruz. Yazılı içerik yok diyebiliriz. Nasıl seo olacak ?
Katologda yer alan ürün obje adlarini ceo olarak yine girin,dusukte olsa etkisi olur,aktif trafiginizle adsense para kazanmaniz cok zor

sevecen

Üye
Üye
15 Eki 2020
12
0
1
Katologda yer alan ürün obje adlarini ceo olarak yine girin,dusukte olsa etkisi olur,aktif trafiginizle adsense para kazanmaniz cok zor
Sitelerdeki kodları ve Ads.Txt dosyasını kaldırdım. Şu aşamada seo ve trafik çalışmalarını başlatacağım. Kodları vs kaldırmış olmam problem oluşturur mu ?

Hocam bir de bir durum daha var. Benim 1 sitem, 2 tane de subdomain sitem var. Aralarında en çok kazandıran, zaten sosyal medyadan trafik alan da subdomain olan site.

Peki ben ana domainin trafiğini falan arttırsam yine de düzelir mi ?

Son düzenleme:

sevecen

Üye
Üye
15 Eki 2020
12
0
1
Hocam reklamları falan kaldırmıştım 5,6 gün önce. Bugün tekrardan baktımda reklam sayısı sınırlandırıldı uyarıları kalkmış. Bu durum için ne dersiniz ?

benkelo

Üye
Üye
18 Ocak 2021
133
39
28
Düzelmiştir o zaman. Sosyal medyadan gelen fazla trafik geçersiz sayılıyor. Ona dikkat edin.

Saygılar.