Gelen Mail Bu Şekilde

• Konbuyu başlatan Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)
  • Başlangıç tarihi
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

G

Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)

Misafir
Screenshot_2020-04-12-02-02-21-088_com.android.chrome.jpg Screenshot_2020-04-12-02-02-59-478_com.android.chrome.jpg
Hocam Suan Ne Demek İstiyor Bu Mail

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

Merhabalar,

Değerli arkadaşımız @FatihBerkay 'a değerli destekleri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, aramızda görmekten mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Hoşgeldiniz :)

@Gökce selam :)

URL adresinizi oluşturalı henüz 15-20 gün olmuş, çok erken başvuru göndermişsiniz. Şu durumda hızlı aksiyonlar almanız gerekiyor. Genellikle kullanıcılardan istenilen, URL adresinin yaşının en az 2 ayını doldurmuş olması gerekiyor.

- Organik trafiğinizi arttırmak için iyi bir SEO çalışması yapmaya başlamalısınız, trafik kaynaklarınızda hiç bir veri göremiyorum.
- Sitenizi güncel tutarak tamamen özgün ve kaliteli içerikler girmeye devam edin,
- Site metriklerinizi harekete geçirmek için, özetle sizin hareketinizi bekliyor Google Bot :)

Kolaylıklar dilerim.

G

Misafir
@Yusuf Bey Merhaba
Evet Site 20. Gününde Ve İçerisinde 20 Adet Tamamı Özgün Makale Bulunmakta Trafik Kaynağını İse İki Büyük Forum Ve Sosyal Medyadan Sağlıyorum IMG_20200412_234347.jpg IMG_20200412_234221.jpg
Bunlarda Trafik Kaynaklarım Goremedim Demistinizde Belki Ekranlarınıza yansımamıstır Saygılarımla Birdaha Konu Acmayacam Bu Konu Hakkinda Teşekkür Ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_20200412_234144.jpg
    IMG_20200412_234144.jpg
    170.4 KB · Görüntüleme: 3

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@Yusuf Bey Merhaba
Evet Site 20. Gününde Ve İçerisinde 20 Adet Tamamı Özgün Makale Bulunmakta Trafik Kaynağını İse İki Büyük Forum Ve Sosyal Medyadan Sağlıyorum Ekli dosyayı görüntüle 1139 Ekli dosyayı görüntüle 1138
Bunlarda Trafik Kaynaklarım Goremedim Demistinizde Belki Ekranlarınıza yansımamıstır Saygılarımla Birdaha Konu Acmayacam Bu Konu Hakkinda Teşekkür Ederim.

Tekrar Merhaba :)

Evet organik trafik 30 Mart - 5 Nisan arası sadece 6 görünüyor. Yani bu da günde 0,5 kişi demek olur. Bu da trafik görmediğim anlamına gelir. Bahsettiğiniz kaynaklardan trafik almaya devam ederseniz ve organik trafik üst seviyeye çıkmadığı sürece onay alamayacağınızı üzülerek belirtmek istiyorum.

Şimdiden başarılar diliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR
G

Misafir
O gunler icerisinde sadece kurulum ve duzeeme yapildi

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
O gunler icerisinde sadece kurulum ve duzeeme yapildi

O halde Google Bot a analiz için zaman tanımalısınız :) Google Bot;

Haftalık, aylık ve 3 aylık raporları baz alır, organik trafik durumunuzun artışını ve stabil olup olmadığını kontrol eder. Eğer organik trafiğiniz diğer trafik kaynaklarının üstünde olur ve o şekilde seyrederse, bakış açısı değişecektir. Olumlu olarak sonuç alacaksınız anlamına gelir :)

G

Misafir
Tabi Önce Botumuzun Coronayı aşması gerekiyor bunu yapması için

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tabi Önce Botumuzun Coronayı aşması gerekiyor bunu yapması için

:)) Böyle bir söylenti mevcut, bu konuyla ilgili alınmış (Google bot tarafından gönderilmiş) bir mesaj varsa, bizimle paylaşır mısınız?

Teşekkürler,

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR
G

Misafir
Covit-19 Salgınından ötürü Hesaplarin onaylanmaması gibi gelen mesajlarlar mailler mevcut

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ