Gelir düşüşü

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Duygumert

Üye
Üye
3 Ocak 2021
2
0
1
Selam YouTube gelirimle alakalı sıkıntı yaşadığımı düşünüyorum Aralık ayı kesinleşmiş kazancım bir gece içerisinde 68 dolar kadar düştü daha önce hiç böyle birşey yasamadim bu kadar düşmesi normal midir bilgi verirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Ay sonunda ki inceleme de, aynı ip adresi üzerinden yada buna benzer yerlerden izlenme yapılmışsa , bu tespit yapıldıktan sonra kazancınız belirli bir oranda kesintiye uğra , bunu siz yapmamış olabilirsiniz ama birleri bunu yapmıştır. Bu konuda yapacak bir şey yok

• Beğen
Tepkiler: Duygumert
15 Eyl 2019
17
21
3
Ocak Ayı Reklamları için reklamverenler 2021 yılı için yeni bütçe düzenlemesi yaparlar. Yani "güncelleme" yaptıkları için geçici olarak düşüş yaşanır fakat Şubat'a doğru tekrar artış görebilirsiniz. Endişelenmeyin.

• Beğen
Tepkiler: sahinselcuk

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Selam YouTube gelirimle alakalı sıkıntı yaşadığımı düşünüyorum Aralık ayı kesinleşmiş kazancım bir gece içerisinde 68 dolar kadar düştü daha önce hiç böyle birşey yasamadim bu kadar düşmesi normal midir bilgi verirseniz çok sevinirim
Kesinleşmiş kazançta bu denli düşüş çok fazla yüksek ihtimal tık saldırısı alıyorsunuz, kanalınizi takip edin bu şekilde devam ettiği takdirde kanalin para kazanmasi geçersiz trafik nedeniyle kapatılacaktır

• Beğen
Tepkiler: sahinselcuk

Duygumert

Üye
Üye
3 Ocak 2021
2
0
1
Ay sonunda ki inceleme de, aynı ip adresi üzerinden yada buna benzer yerlerden izlenme yapılmışsa , bu tespit yapıldıktan sonra kazancınız belirli bir oranda kesintiye uğra , bunu siz yapmamış olabilirsiniz ama birleri bunu yapmıştır. Bu konuda yapacak bir şey

Kesinleşmiş kazançta bu denli düşüş çok fazla yüksek ihtimal tık saldırısı alıyorsunuz, kanalınizi takip edin bu şekilde devam ettiği takdirde kanalin para kazanmasi geçersiz trafik nedeniyle kapatılacaktır
Ne yapmam lazım tam olarak hiç bir bilgim yok ilk defa böyle birşey yaşıyorum

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
@Atacbala Hocama desteği için teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlara da :) Sayın konu sahibi hocamız sorunuzun cevabını eksiksiz biçimde verdiğinden dolayı konuyu kilitliyorum herhangi bir sorun çıkarsa konu açmaktan lütfen çekinmeyin.

Saygılarımla