gelirimin adsenseye yansımaması

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

hamdi oral

Üye
Üye
22 Eki 2020
24
2
3
merabalar eren kuş bey den cevap aldım ama sorum youtube gelirime nerden bakacagım deyil nerden bakılacagını biliyorum tek sıkıntım gelirimin adsense hesabıma yansımaması adsense adres dogrulamam 10 aralıkta gönderildi o geldikten sonra youtube den kazandıgım para adsense bakiyeme yansıyacak yoksa şimdi yansıması lazımmı genelde yansıması lazım kod geldikten sonrada çekebildigini diyorlar ama benimki yansımadı bununla ilgili ne yapmam lazım bilen biri yardımcı olsun

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Selam
Öncelikle tavsiyem google platformlarinda acele etmeyin

AdSense ödeme döngüsü aylıktır. Ay boyunca tahmini kazançlarınız tahakkuk eder, takip eden ay başında kazançlarınız kesinleşir ve Ödeme sayfanızdaki bakiyenize eklenir. Bakiyeniz ödeme eşiğini aşarsa ve herhangi bir ödeme bekletmeniz yoksa ödemeniz ayın 21'i ile 26'sı arasında yapılır. Ödemeyi tam olarak ne zaman alacağınız; bulunduğunuz saat dilimine, ayın 21. gününün hafta sonuna veya bir tatile denk gelip gelmediğine ve hangi ödeme şeklini seçtiğinize bağlı olarak değişir.

Yani aralik ayi kazancinizi 21-26 Ocakta alirsiniz.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

YouTube kazançlarınız her ayın 15'inde kesinleşip AdSense hesabınıza yansır.
Web sitelerinden elde etmiş kazançlar ise her ayın 3'ün de kesinleşip AdSense hesabınıza yansır.

Saygılarımla,
Doğukan