Geliştirdiğim uygulamada reklama tıkladım

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

veak

Üye
Üye
6 May 2018
1
0
0
Merhabalar,
Ben Unity üzerinde geliştirdiğim mobil oyuna admob reklamı ekledim. Test cihazı olarak da ekledim koda deneme aşaması için ama bir de test reklamlarını eklemem gerekiyormuş sanırım ben normal reklamı eklemişim. Uygulamayı test ederken çıkan reklama yanlışlıkla tıklamış bulundum. Bunun tabi sorun olmayacağını düşünüyordum test olduğu için. Ertesi gün hesabım geçersiz etkinlik sebebiyle devre dışı bırakıldı. İtiraz formunu doldurdum ama çok yanlış doldurdum sanırım ortada uygulamam yok yerleştirdiğiniz urller veya uygulama kimliği kısmına uygulama yok demiştim. Çoğu yeri de bu şekilde doldurdum ve yanlış doldurduğumu düşünüyorum. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Reklamları yerleştirmeyi düşündüğünüz uygulama kimliğinde markette sürdüğüm bir uygulama kimliğini mi istiyor ? Ayrıca benden geçersiz trafikle ilgili ekleyebileceğim veriler istemiş ama adsense hesabıma bile giriş yapamıyorum çünkü durduruldu diyor.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,
Ben Unity üzerinde geliştirdiğim mobil oyuna admob reklamı ekledim. Test cihazı olarak da ekledim koda deneme aşaması için ama bir de test reklamlarını eklemem gerekiyormuş sanırım ben normal reklamı eklemişim. Uygulamayı test ederken çıkan reklama yanlışlıkla tıklamış bulundum. Bunun tabi sorun olmayacağını düşünüyordum test olduğu için. Ertesi gün hesabım geçersiz etkinlik sebebiyle devre dışı bırakıldı. İtiraz formunu doldurdum ama çok yanlış doldurdum sanırım ortada uygulamam yok yerleştirdiğiniz urller veya uygulama kimliği kısmına uygulama yok demiştim. Çoğu yeri de bu şekilde doldurdum ve yanlış doldurduğumu düşünüyorum. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Reklamları yerleştirmeyi düşündüğünüz uygulama kimliğinde markette sürdüğüm bir uygulama kimliğini mi istiyor ? Ayrıca benden geçersiz trafikle ilgili ekleyebileceğim veriler istemiş ama adsense hesabıma bile giriş yapamıyorum çünkü durduruldu diyor.

Selamlar,

Değerli arkadaşımız samsunlubey e iletmiş olduğu doğru cevap için teşekkür ederek eklemek istiyorum. Yaşamış olduğunuz bu durum ciddi bir şekilde politika ihlali olarak değerlendirilmiş olup deneme amaçlı dahi olsa kendi reklamlarınıza bir kere dahi dokunmayın denilmektedir. Yanlışlıkla olduğunu iletmişsiniz ve itiraz formu göndermişsiniz. Üst üste düzeltme olarak itiraz formu göndermeniz sonuç olarak birşey değiştirmeyecektir. Uygulama kimliğinden kasıt yayıncı kimlik numarasına benzer kimliğinizdir. Durumu Google Türkçe AdSense Forum üzerinden benim dikkatime olarak yeni bir konu başlığı açarak iletirseniz, ilgili birime tekrar incelenmesi için ricada bulunabilirim.

İyi dileklerimle

.