Gösterebileceğiniz reklamların sayısı sınırlandı - Geçersiz trafikle ilgili sorunlar

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

FBuraKsk

Üye
Üye
12 Eyl 2019
10
0
1
Merhaba 18 yıllık bir sitemin adsense hesabı bu sorun ile karşılaştı. Aylardır düzenli ödeme alıyordum. Ara ara politika bildirimlerinde ikazlar oldu hallettim herhangi bir sorun olmadı. Fakat böyle bir uyarı ile karşılaştım. Trafiği sosyal medyadan sağlıyorum. İçeriklerin %90 ve üstü özgün içerik, foto galeri olarak çalışıyorum. Acaba biri kasten reklamlara mı tıkladı neden bu sorunu yaşadım pekte anlamıyorum analyticsi bile çok kullanamıyorum açıkcası yardımcı olursanız sevinirim.

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Trafiğinizin çoğunun organik trafik olması lazım ve yazıdan fazla görsel olmaması lazım. SEO çalışması yapmanız gerekmektedir. Trafiğinizde organic search kısmı social, referal kısımlarından daha fazla olması gerekmektedir.

Saygılarımla

FBuraKsk

Üye
Üye
12 Eyl 2019
10
0
1
Merhabalar,
Trafiğinizin çoğunun organik trafik olması lazım ve yazıdan fazla görsel olmaması lazım. SEO çalışması yapmanız gerekmektedir. Trafiğinizde organic search kısmı social, referal kısımlarından daha fazla olması gerekmektedir.

Saygılarımla
Bu baya bi zaman alır o zamana dek peki ne olacak? Yeni bi adsense de aynısı başıma gelmez mi en az 6 ay 1 yıl geçmesi lazım ki seo calısması meyve versin diye düsünüyorum.

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Adsense için organik trafik gerekli o zamana kadar çalışmalarınızı yapınız. Orgaik trafiğiniz ve Seo iyi olursa hiçbir zaman aynı sıkıntıyı yaşamazsınız.

Saygılarımla

FBuraKsk

Üye
Üye
12 Eyl 2019
10
0
1
Merhabalar,
Adsense için organik trafik gerekli o zamana kadar çalışmalarınızı yapınız. Orgaik trafiğiniz ve Seo iyi olursa hiçbir zaman aynı sıkıntıyı yaşamazsınız.

Saygılarımla
Hocam seo çalıştırması yaptırcam baska ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr

FBuraKsk

Üye
Üye
12 Eyl 2019
10
0
1
Merhabalar,
Organik trafiğiniz arttığında ve yeterli olduğunda siteniz ile adsense başvurun ama unutmayın sitenizin adsense program politikaları ve yayıncı politikaları ile uygun olmalıdır.

Program Politikaları AdSense Program politikaları - AdSense Yardım
Yayıncı Politikaları Google Publisher Policies - AdSense Help

Saygılarımla
adsense hesabım var başka zaten hocam kullanıyorum onun organik trafiğini nasıl arttıracağım sosyal medyadan paylasım yapıyorum su an aktif olarak.

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar
Seo dediğimiz Search Engine Optimization aramalarda ilk sıralarda çıkmalısınız ki organik trafiğiniz artsın organik trafiğiniz sosyal medyadan sağladığınız trafikten fazla olmalı ki sorun olmasın.

Saygılarımla

FBuraKsk

Üye
Üye
12 Eyl 2019
10
0
1
Merhabalar
Seo dediğimiz Search Engine Optimization aramalarda ilk sıralarda çıkmalısınız ki organik trafiğiniz artsın organik trafiğiniz sosyal medyadan sağladığınız trafikten fazla olmalı ki sorun olmasın.

Saygılarımla
tamam teşekkürler işte mesele onu nasıl sağlayacağız zor olan o

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhaba,
Tavsiyem youtubeden videolar izleyin kendinizi geliştirin eğer en sağlamını yapmak isterseniz seo çalışması yaptırın parayla.