Gösterebileceğiniz reklamların sayısı sınırlandı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

cankurtw

Üye
Üye
18 Ara 2019
6
2
3
cankurtw.com
merhabalar 7 aralıktan beri bekliyorum ama bir türlü düzelmedi içerik ekleme devam ediyorum ama site böyle sürekli mi bana yapılması gerekeni tane tane anlatır mısınız ne zaman düzelir bu sorun ona göre işlemler yapıyım

adsense.png adsensemail.png adsensemail2.png

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
merhabalar 7 aralıktan beri bekliyorum ama bir türlü düzelmedi içerik ekleme devam ediyorum ama site böyle sürekli mi bana yapılması gerekeni tane tane anlatır mısınız ne zaman düzelir bu sorun ona göre işlemler yapıyım

Ekli dosyayı görüntüle 895 Ekli dosyayı görüntüle 896 Ekli dosyayı görüntüle 897

Merhaba @cankurtw ,

Trafik kaliteniz durumunu kontrol edebilir misiniz. Ağustos ayından itibaren tamamen devreye girmiş olan bir takım yeni güncellemelerle birlikte, şimdiden geçersiz trafik oluşturan ve bu durumun tespit edildiği sayfalarda maalesef reklam sunumu yapılmamaktadır. Yapay, doğrudan, sosyal yada farklı kaynaklardan değil, organik trafiğin iyi durumda olduğu platformlarda reklam sunumu kesintisiz devam etmektedir. Sitenizin güncel olması ve sürdürülebilir bir yapıda olması önem arz etmektedir.

Lütfen Google Analytics üzerinden trafik kaynaklarınızı kontrol edin ve organic search durumu ilk sırada mı bakın. İyi durumda olduğu halde halen reklam sunumunuz yok ise, geçersiz trafik (aktivite) durumlarınızı gözden geçirin.

Google;

AdSense'in reklamverenleri, yayıncıları ve kullanıcılarının deneyimlerini koruma ve iyileştirmeye yönelik önlemlere sürekli olarak yatırım yapmaktadır. Trafiğinizin kalitesini doğrulayamadığımız için reklam sunumunuz şu anda sınırlandırılmaktadır. Trafik kalitenizi değerlendirmeye devam ettiğimiz süreçte Google üzerinden site veya uygulamalarınıza gelen talepte düşüş yaşanabilir.Geçersiz trafiği önleme ve trafik kalitenizi artırma hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen yardım merkezimizde Geçersiz Trafik ile ilgili konuyu inceleyin.

Lütfen organik trafik durumunuzu google analytics kullanarak kontrol edin. Ziyaretçi almayan, alsa bile organik olmayan sayfalarda yada sitelerde, yeni politikalar gereği reklam sunumu olmayacak veya çok sınırlı olacaktır.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Atacbala

cankurtw

Üye
Üye
18 Ara 2019
6
2
3
cankurtw.com
Merhaba @cankurtw ,

Trafik kaliteniz durumunu kontrol edebilir misiniz. Ağustos ayından itibaren tamamen devreye girmiş olan bir takım yeni güncellemelerle birlikte, şimdiden geçersiz trafik oluşturan ve bu durumun tespit edildiği sayfalarda maalesef reklam sunumu yapılmamaktadır. Yapay, doğrudan, sosyal yada farklı kaynaklardan değil, organik trafiğin iyi durumda olduğu platformlarda reklam sunumu kesintisiz devam etmektedir. Sitenizin güncel olması ve sürdürülebilir bir yapıda olması önem arz etmektedir.

Lütfen Google Analytics üzerinden trafik kaynaklarınızı kontrol edin ve organic search durumu ilk sırada mı bakın. İyi durumda olduğu halde halen reklam sunumunuz yok ise, geçersiz trafik (aktivite) durumlarınızı gözden geçirin.

Google;

AdSense'in reklamverenleri, yayıncıları ve kullanıcılarının deneyimlerini koruma ve iyileştirmeye yönelik önlemlere sürekli olarak yatırım yapmaktadır. Trafiğinizin kalitesini doğrulayamadığımız için reklam sunumunuz şu anda sınırlandırılmaktadır. Trafik kalitenizi değerlendirmeye devam ettiğimiz süreçte Google üzerinden site veya uygulamalarınıza gelen talepte düşüş yaşanabilir.Geçersiz trafiği önleme ve trafik kalitenizi artırma hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen yardım merkezimizde Geçersiz Trafik ile ilgili konuyu inceleyin.

Lütfen organik trafik durumunuzu google analytics kullanarak kontrol edin. Ziyaretçi almayan, alsa bile organik olmayan sayfalarda yada sitelerde, yeni politikalar gereği reklam sunumu olmayacak veya çok sınırlı olacaktır.

İyi dileklerimle
Ekli dosyayı görüntüle 907

böyle şimdi ne yapmalıyım sizce

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
  • Beğen
Tepkiler: cankurtw

cankurtw

Üye
Üye
18 Ara 2019
6
2
3
cankurtw.com
merhabalar 09/01/2020 reklam gösterimlerim başladı sonra bugün reklamlar ve kaç kişi girip çıktı ne kadar kazandığım hepsi gösterilmiyor acaba kodla mı ilgili sorun var yada başka bir şey mi pin kodu istediler adrese yollıcaklar onla ilgili mi acaba sorun bana anlatabilir misiniz teşekküler

Ekli dosyalar

• diyer fiayat.png
    diyer fiayat.png
    93.7 KB · Görüntüleme: 8
  • edinmez.png
    edinmez.png
    122.6 KB · Görüntüleme: 8
  • fiyat.png
    fiyat.png
    137.1 KB · Görüntüleme: 9
  • verilerz.png
    verilerz.png
    141.1 KB · Görüntüleme: 7
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
merhabalar 09/01/2020 reklam gösterimlerim başladı sonra bugün reklamlar ve kaç kişi girip çıktı ne kadar kazandığım hepsi gösterilmiyor acaba kodla mı ilgili sorun var yada başka bir şey mi pin kodu istediler adrese yollıcaklar onla ilgili mi acaba sorun bana anlatabilir misiniz teşekküler

@cankurtw tekrar merhaba :)

Umarım iyisindir. Gönderdiğin ekran görüntülerini kontrol ettiğimde çok stabil bir tıklama oranı göremiyorum. 200 sayfa görüntülemenin 50 tanesi tıklama olamaz gibi geliyor bana :) Şu an içinde bulunduğunuz platform günlük 1000 e yakın görüntüleme alıyorken 3-5 tıklama ancak ve bu değer binde beş eder. Tabi bu doğru bir kıyas değil ancak, teşvik olup olmadığı inceleme sonucu netleşebilir. Risk altında olmamanız için bir aylık süreci takip edip analiz etmeniz daha doğru olur. 200 görüntülemenin 50 tanesi reklam tıklama ile sonuçlanıyor ve bunun sadece üç beş tanesi değerlendirmeye giriyorsa evet gerçekten hesabınız risk altında ve trafik kaynaklarınızı ve tıklamaların organik olup olmadığını sıkı kontrol etmeniz gerekir. Görüntüleme stabil seyretmeli :) Bir gün 300, ertesi gün 50, çarşamba 1000, cuma 198 gibi durumlar stabil olmayan durumlardır. Tırmanış belli bir artan oranda devam edip düşmüyorsa doğru yoldasınız.

Geçersiz trafik ve tıklamanın geri dönüşü olmayacağı için, sitenizin trafik durumunun on binleri bulması ve politikalar uygun bol kazanç elde etmenizi dilerim.

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113