Google 800 kelime spamı 0 olan siteyi ödeme yapmamak için 4 senelik adsenseyi banladı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

emre39

Üye
Üye
12 Mar 2022
1
0
1
Google 800 kelime içerikli tamamen özgün spam score 0 olan web sitemi önce ödeme yapmamak için içeride 170 TL bırakarak hiçbir bildiri yapmadan 4 senelik AdSense hesabımı banladı. Adsense hesabınız kapatıldı yazısıyla karşılaştımŞimdi de aynı domaine tekrar AdSense başvurumda düşük değere sahip içerik diyerek AdSense vermiyor. Sürekli hiti artan 800 kelime spam score 0 olan her içerikte 3 görsel ile içerik zenginleştirmesi yaptığım site... 12 içerikle adsenseye kabul olan site birden içeriklerde sıralamaya girerken Google tarafından hiçbir bildiri yapmadan kapatılıyor? Banladığı gün analytics görüntülerine baktım hitler gene aynı.

Günde 1 kere web sitemin AdSense kazancını ve analytics gelişmeleri takip eden birisiyim. Akşam üzeri browseri f5 leyerek günlük duruma bakıyım dedim AdSense hesabınız Google tarafından kapatıldı yazısını gördüm. Evet kendi adıma açtığım pin vs hepsini kendi adıma kimlikle doğruladığım domaine bağlı TR AdSense hesabım 4 senedir aktif olan tek bir ihlal bile almayan içerisinde son 3 aydır toplam kazancı 170 TL'ye ulaşmış hesabım Google tarafından kapatılmış. Toplamda 10 bine yakın ödeme aldığım hesaptır. Google'a Covid zamanı para lazım herhalde bir dahada işim olmayacak firmadır.

Analytics raporunu incelediğimde her zamanki gibi siteye günlük 15 kişi filan giriyor bütün girişte Google'dan hitler içerikler vs hepsi organik tıklamalarda spam vs yok tıklamada yoktu günlük arada kontrol ederim. Google hiçbir bildiri yapmadan hesabımı kapatmış. Adsense hesabınız kapatıldı yazısıyla karşılaştım. 170 TL içeride bırakıp Covid zamanında cari açığını kapatmak için durduk yere hesabımı banlamış bulunmaktadır. Hesabı neden banladığını mail olarak gönderemeyecek firmadır. Google ihlallere, yapay yönlendirmelere, pinterest hitleri dışında kafasına göre de yaptırım yaparak hesap kapatma özelliğini kendi hesabımda yaşamış oldum.

Yıllarca harcadığınız emekleriniz durduk yere hesap kapatmasıyla sona erebilir. AdSense raporlar kısmını pasif hale getirerek ne yapmak istediği belli oluyor zaten.
1.jpeg 2.jpeg 3.jpg

WhatsApp Image 2022-04-13 at 14.10.01 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-04-13 at 14.10.01.jpeg

yukle4.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 2339 Ekli dosyayı görüntüle 2340 Ekli dosyayı görüntüle 2341

Son düzenleme: