Google AdMob hesabınız zaten var

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

iremshn

Üye
Üye
5 Ağu 2019
2
0
1
Merhaba Sayın Yetkili,

AdMob politikaları kişi başına bir hesap açılmasına izin verir. AdMob'u kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:​
1.​
beab...@gmail.com ile ilişkilendirilmiş mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin​
veya​
2.​
AdMob hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek yinelenen hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin
Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.​

Yukarıda yazılı olan hatayı alıyorum. Daha önce aktif olarak eşim kullanmaktaydı. Şimdi eşimle ayrıyız. Ben kendi hesabımı açmak istiyorum. Bu yüzden beabiesahin@gmail.com adresiyle olan bağlantılarımın kesilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla iyi çalışmalar dilerim

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@iremshn Selam,

Daha önce aktif kullanılmakta olan hesaba erişiminiz mevcut mudur? Erişiminiz mevcut değilse, hesap sizin bilgilerinizle mi açılmıştı? İleteceğiniz bilgiler dahilinde size yardımcı olmaya çalışacağız.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir