Merhabalar
Bugün hesabımı açmaya kaltkım ve böyle bir mail geldi ayrıca hesabıma giremiyorum.
İçeriğinde 4 site vardı reklam yerleşimlerinin kötü olduğunu düşünmüyordum fakat neden böyle bir şey oldu anlayamadım.
Acaba banı açtırabilir miyim. Hesabımın içinde 300 € vardı.
Bugün hesabımı açmaya kaltkım ve böyle bir mail geldi ayrıca hesabıma giremiyorum.
İçeriğinde 4 site vardı reklam yerleşimlerinin kötü olduğunu düşünmüyordum fakat neden böyle bir şey oldu anlayamadım.
Acaba banı açtırabilir miyim. Hesabımın içinde 300 € vardı.
Sayın Kullanıcımız,
Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.
Mevcut hesap durumu:: Devre dışı
Gerekli işlem: Yok
Neden hesabımda bu işlem gerçekleştirildi:
Yayıncıların, kullanıcıları Google reklamlarını tıklamaya teşvik etmesine hiçbir şekilde izin verilmez. Bu, aşağıdakiler gibi, yanlışlıkla tıklama yapılmasına neden olabilecek her türlü uygulamayı içerir:
Hesabımı güvende tutmak için hangi kaynakları kullanabilirim:
- Reklamları flash oyunlar, site bağlantıları veya gezinti çubukları gibi tıklanabilir içeriğe yakın yerleştirmek
- Reklamları başka site veya uygulama içerikleriyle karıştırılabilecek şekilde kullanmak
- Açılır veya genişletilebilir içerikle örtüşebilen reklam uygulaması
- Program yönergeleri
- Hesabınızı güvende tutmak için politika bilgilerinizi tazeleyin sayfası
Program politikalarımızda belirtildiği üzere, Google reklamları kullanıcı için pek ya da hiç değeri olmayan ve/veya çok fazla reklam yayınlayan sayfalarda ya da uygulamalarda gösterilmeyebilir. Başka kaynaklarda bulunan içeriğin değer katmadan toplandığı veya yeniden yazıldığı sayfalar ya da uygulamalar bu kapsamdadır. Daha fazla bilgi edinmek amacıyla lütfen hiç değer katılmamış zayıf içerik için Google'ın Web Yöneticisi kalite yönergelerini inceleyin.
Daha fazla bilgi için şu kaynakları inceleyin:
- Yüksek kaliteli siteler oluşturmak için politika ipuçları (1. bölüm)
- Yüksek kaliteli siteler oluşturmak için politika ipuçları (2. bölüm)
- Web yöneticisi kalite yönergeleri
- AdSense Program politikaları
Program politikalarımızda belirtildiği gibi, az değer içeren ya da hiç değer içermeyen ve/veya aşırı yoğun reklam yayınlanan sayfalarda ya da uygulamalarda Google reklamları göstermeyebiliriz. Bu kapsam, diğer kaynaklardaki içeriği değer katmadan aynen kopyalamayı veya çerçevelemeyi içerir ancak bunlarla sınırlı değildir.
Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki kaynakları inceleyin:
- Yüksek kaliteli siteler oluşturmak için politika ipuçları (1. bölüm)
- Yüksek kaliteli siteler oluşturmak için politika ipuçları (2. bölüm)
- Web yöneticisi kalite yönergeleri
- AdSense program politikaları
Ödeme
Hesabınız kesin olarak devre dışı bırakıldığından, hesap bakiyeniz size ödenmeyecektir. AdSense Şartlar ve Koşulları'nda (Google AdSense - Terms and Conditions) belirtildiği gibi, Google, program sözleşmesinin ihlali durumunda yayıncılara ödeme yapmama hakkını saklı tutar. Bu adımın, AdSense programının kalitesini sürdürmek ve AdWords reklamverenlerimizin çıkarlarını korumak amacıyla uygulamaya koyulduğunu bilmenizi isteriz. Hesabınızdaki kazançlar, bu durumdan etkilenen reklamverenlere iade edilecektir.
Siteler Devre Dışı Bırakıldı
Hesabınızın program politikalarımızı ihlal ettiği tespit edildiğinden, para kazandığınız tüm sitelerin reklam sunma özelliği devre dışı bırakıldı ve bu siteler artık AdSense programına katılmak için uygun değil.
Başka hesap açılamaz
Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların, AdSense programına katılmaya devam etmesine izin verilmediğini bilmenizi isteriz. Devre dışı bırakılan hesaplarla ilgili daha fazla bilgi için Yardım Merkezimizdeki SSS'yi inceleyebilirsiniz: AdSense account disabled for policy reasons - AdSense Help.
Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Google AdSense Ekibi