Google adsense hesap kapatma

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

okan iribas

Üye
Üye
8 Nis 2020
6
1
3
Merhabalar hayırlı akşamlar google adense hesabimi kapatırmisiniz okaniribas@gmail.com olan hesabımı kapatmak istiyorum ben kapatamiyorum cunki sistemi hazır duruma getirmek için uğraşıyor diyor 1 haftadır böyle yardımınızı bekliyorum lütfen kapatın silin teşekkür EDERİM simdidenn

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Cift hesap problemi yaşadığınız için mi kapatmak istiyoesunuz ?
Merhabalar hayırlı akşamlar google adense hesabimi kapatırmisiniz okaniribas@gmail.com olan hesabımı kapatmak istiyorum ben kapatamiyorum cunki sistemi hazır duruma getirmek için uğraşıyor diyor 1 haftadır böyle yardımınızı bekliyorum lütfen kapatın silin teşekkür EDERİM simdidenn

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

Merhaba @okan iribas ,

Çakışan hesap uyarısı almışsanız maalesef iptal durumu söz konusu olmuyor, bir yakınınız adına hesap oluşturup devam edebilirsiniz. Doğrulama için kullanacağınız telefon numarası daha önce hiç kullanılmamış bir telefonla doğrulama yapmanızı tavsiye ediyorum.

İyi dileklerimle,