Google adsesnse wordpress sitemi kabul etmiyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

dotkorazcom

Üye
Üye
22 Eki 2020
6
1
3
Merhaba arkadaşlar,
ben wordpress tıp haber sitemi eklemek istiyorum. Fakat "siteniz hazır hale getiriliyor" yazdıkdan sonra mail alıyorum ki, kabul edilmedin.
"Ekibimiz tarafından incelenen siteniz maalesef şu anda reklam göstermeye hazır değil. Sitenizin reklam gösterebilmesi için düzeltilmesi gereken bazı sorunlar var. " böyle mail alıyorum. tek soruna bakıyorum 1 sene önce paylaşılmış haberin içeriği çok yakın yazılmış.
sitemde google adsense nasıl aktif hala getirip para kazana bilirim?

web sitem: DoktorAZ.Com

Bu konuda bilir kişi bana yardım ederse çok memnun olurum?
Önceden teşekkür ederim.

Azerbaycan Türkiye

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
Merhaba arkadaşlar,
ben wordpress tıp haber sitemi eklemek istiyorum. Fakat "siteniz hazır hale getiriliyor" yazdıkdan sonra mail alıyorum ki, kabul edilmedin.
"Ekibimiz tarafından incelenen siteniz maalesef şu anda reklam göstermeye hazır değil. Sitenizin reklam gösterebilmesi için düzeltilmesi gereken bazı sorunlar var. " böyle mail alıyorum. tek soruna bakıyorum 1 sene önce paylaşılmış haberin içeriği çok yakın yazılmış.
sitemde google adsense nasıl aktif hala getirip para kazana bilirim?

web sitem: DoktorAZ.Com

Bu konuda bilir kişi bana yardım ederse çok memnun olurum?
Önceden teşekkür ederim.

Azerbaycan Türkiye
Tekrar başvuru yapın ve içerik eklemeye devam ediniz. En yakın zamanda onay almanız dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: dotkorazcom

dotkorazcom

Üye
Üye
22 Eki 2020
6
1
3
Öncelikle zaman ayırıp değerli fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi bir kaç defa tekrar denedim ve her gün haber eklemeye devam ediyorum. Yani emek veriyorum her gün siteye az çok kendini idare etsin diye onaylanırsa iyi olur. Lakin, her defasında redd geliyor.

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
Öncelikle zaman ayırıp değerli fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi bir kaç defa tekrar denedim ve her gün haber eklemeye devam ediyorum. Yani emek veriyorum her gün siteye az çok kendini idare etsin diye onaylanırsa iyi olur. Lakin, her defasında redd geliyor.
Umutlu ve sabırlı olalım. Birlikte onay alacağız umarım.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhaba @dotkorazcom
Bu temayı kullandığınız sürece asla onay almıyacaksınız temayı satın aldığınız yer temayı iyi kodlayamamış. bu temanın güvenlik açıkları mevcut hatta siteniz şuan da hecklink yemiş. temanızı ya değiştirin yada temayı satın aldığınız yer ile görüşüp güncel açıkları kapatmalarını söyleyin ( ki söylemeniz birşeyi değiştirmiyecek adamlar hatalarını kabul etmiyorlar)

Sitenizin hecklink yediği kanıtı

dotkorazcom

Üye
Üye
22 Eki 2020
6
1
3
Merhaa
Merhaba @dotkorazcom
Bu temayı kullandığınız sürece asla onay almıyacaksınız temayı satın aldığınız yer temayı iyi kodlayamamış. bu temanın güvenlik açıkları mevcut hatta siteniz şuan da hecklink yemiş. temanızı ya değiştirin yada temayı satın aldığınız yer ile görüşüp güncel açıkları kapatmalarını söyleyin ( ki söylemeniz birşeyi değiştirmiyecek adamlar hatalarını kabul etmiyorlar)

Sitenizin hecklink yediği kanıtı
Merhabalar, Cihat hocam.
Bu temayı Turk hack grubundan indirdim. ondan ola bilirmi bu dediğiniz? önceden teşekkür ederim.