google hesabım çalındı.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
433
188
43
Google ile temaslarım sonucu kanalımı ve gmail hesabımı kayıpsız bir şekilde tekrar geri aldım. Özelden ulaşırsanız yardımcı olurum. Twitterdan etiket yapmayla dönmüyorlar. Ben yaptım sonuç alamadım twitterdan.
Anında geri dönüyorlar, onların işi bu , orada bulunanlar buradakiler gibi yardımcılar , gerekli sorunu uzman ekiplere iletiyorlar

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

muhammedcm

Üye
Üye
20 Tem 2024
1
0
1
Merhaba aynı durum benim başıma geldi ne yaptıysam hesabımı kurtaramıyorum şifreyi telefon no yu hesap bilgilerini filan değiştirmiş Ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
433
188
43
Yukarıda yazdıklarımızı okyun , X üzerinden irtibata geçin @Teamyoutube

baran41

Üye
Üye
4 Ara 2024
3
0
1
Sezer bey merhaba. Bugun gece 12 yıldır kullanmakta olduğum gmail hesabım hacklendi. 2 tane telefon no eklemiş çalan kişi. Kurtarma e postayı değiştirmiş. Youtube ve adsense hesabım da gitti . Yardımcı olur musunuz rica etsem. Ne yaptıysam olmadı.

baran41

Üye
Üye
4 Ara 2024
3
0
1
Google ile temaslarım sonucu kanalımı ve gmail hesabımı kayıpsız bir şekilde tekrar geri aldım. Özelden ulaşırsanız yardımcı olurum. Twitterdan etiket yapmayla dönmüyorlar. Ben yaptım sonuç alamadım twitterdan.
Merhaba Sezer bey . Yaklaşık 12 yıldır kullanmakta olduğum gmail hesabım bu gece çalındı. Hesaba bağlı youtube kanalı ve adsense hesabına da erişim sağlayamıyorum. Çalan kişi 2 adet doğrulama telefon no eklemiş. 1 adet kurtarma e posta eklemiş. Benim kurtarma bilgilerini değiştirdiği için kurtarma işlemi yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Pulsar0161@gmail.com

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
433
188
43
Aşağıda bir link paylaşacağım , bu linkde , ingizce olabilir, en alt kısımda dil seçeneği var orayı Türkçe yaparsanız, google otomatık çeviri yapacak, sizden konu ile alakalı olarak sorular sorulmuş ve bu sorulara cevap vermeniz istenecek, Türkçe destek yok sanırım, burayı destekleyen dillerde açıklamalar yapın , yada translate yardımı ile derdinizi anlatın, size bir başlık açacak , ve burada sorular soracaklar, bundan dolayı açıklama kısmını detalı yazın ki karşınızdaki kişi size daha kolay yardım etsin, oradaki kişilerde bizim gibi bu işe gönül vermiş kişilerdir, fakat yetkililere ulaşmaları daha kolay olmakta.
Kayıtlı bir google hesabı ile giriş yapın

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ