Google Ürün Uzmanları - Profil Fotoğrafı Güncelleme

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Batuhan Üstün

Üye
Üye
19 Mar 2021
2
1
3
Merhaba ürün uzmanlari topluluğuna katildim. Bilgim dahilinde birçok konuda elimden geldiğince ihtiyacı olanlara destek vermekteyim.

Ürün uzmanları profil fotoğrafı değiştirme alanını ne kadar arasam da bulamadım, bu konuda bilgisi olan var mı?

Yusuf hocama yazdım, görmedi sanırım.
Ürün uzmanları profil fotoğrafını Gmail hesabından da çekmiyor.

(Konu yanlış yerde ise ilgili kategoriye taşınmasını rica ederim)

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba Batuhan,

Öncelikle Topluluğa olan değerli katkıların için teşekkürler. Profil resmi yalnızca Ürün Uzmanları tarafından kullanılabilir. Yani profil resmi eklemek için Gümüş Ürün Uzmanı olman gerek. Ürün uzmanı olduğun zaman Google hesabındaki profil resmini sistem çekmeyecek. Sen profil resmini profil ayarlarından yükleyeceksin.

Ayrıca AdSense Topluluğu ile ilgili Toplulukta açtığım şu konular da bazı sorularda sana yardımcı olacaktır:

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Üstün

Batuhan Üstün

Üye
Üye
19 Mar 2021
2
1
3
Merhaba Batuhan,

Öncelikle Topluluğa olan değerli katkıların için teşekkürler. Profil resmi yalnızca Ürün Uzmanları tarafından kullanılabilir. Yani profil resmi eklemek için Gümüş Ürün Uzmanı olman gerek. Ürün uzmanı olduğun zaman Google hesabındaki profil resmini sistem çekmeyecek. Sen profil resmini profil ayarlarından yükleyeceksin.

Ayrıca AdSense Topluluğu ile ilgili Toplulukta açtığım şu konular da bazı sorularda sana yardımcı olacaktır:
Bu konuda tek tek yazmak yorucu bir işti, bundan sonra sizin bağlantılarınıza yönlendirme yaparım. Teşekkür ederim..

• Sevdim
Tepkiler: Doğukan Demir