Google yönetici politikası sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

index

Üye
Üye
7 Şub 2020
2
1
3
Merhaba öncelikle bu durumu daha önce Google forumu üzerinden dile getirmiştim fakat net bir dönüş alamadım artık buradan yazmak istedim.

Uzun zaman önce bir arkadaşım kendi AdSense hesabı üstüne beni yönetici olarak ekledi ve sonrasında arkadaşım tamamen web dünyasını bıraktı. Durum bu şekilde olunca adsense hesabına ait tüm bilgiler tamamen kayıp duruma geldi.

Ben tek mail kullandığım için şu an adsense sayfasına giremiyorum çünkü yeni politika geldiği gözüküyor ve hesap sahibinin onaylaması gerekiyormuş.

Arkadaşımdan rica ettim tüm yolları denedi ama hiç bir bilgi uyuşmuyor.

İstediğim sadece hesaptaki maile ait yöneticiliğin iptal edilmesi.

Bir adsense başvurusu için yeni bir mail açmak istemiyorum çünkü tüm kayıtlar bu mail üzerinde.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba öncelikle bu durumu daha önce Google forumu üzerinden dile getirmiştim fakat net bir dönüş alamadım artık buradan yazmak istedim.

Uzun zaman önce bir arkadaşım kendi AdSense hesabı üstüne beni yönetici olarak ekledi ve sonrasında arkadaşım tamamen web dünyasını bıraktı. Durum bu şekilde olunca adsense hesabına ait tüm bilgiler tamamen kayıp duruma geldi.

Ben tek mail kullandığım için şu an adsense sayfasına giremiyorum çünkü yeni politika geldiği gözüküyor ve hesap sahibinin onaylaması gerekiyormuş.

Arkadaşımdan rica ettim tüm yolları denedi ama hiç bir bilgi uyuşmuyor.

İstediğim sadece hesaptaki maile ait yöneticiliğin iptal edilmesi.

Bir adsense başvurusu için yeni bir mail açmak istemiyorum çünkü tüm kayıtlar bu mail üzerinde.

@index merhaba,

Size diğer forum üzerinden de yanıt iletmiştim. Doğrudan yardım merkezi üzerinden sizin iletişime geçmenizi iletmişlerdi. Bu durum biraz uzun soluklu bir süreç gibi göründüğünden;

Size tavsiyem; bir yakınınız adına, yakınınıza ait telefon (daha önce adsense hesap doğrulamasında kullanılmamış) numarası ile doğrulama yaparak yeni bir hesap oluşturmanız doğrultusunda olacaktır. Tüm sorumluluğun yakınınıza ait olacağını unutmayın.

İyi dileklerimle

index

Üye
Üye
7 Şub 2020
2
1
3
Merhaba,

Benim değil hesap sahibinin iletişime geçmesi istendi. Ben hesap üzerinde sadece bir yöneticiyim. Yani her yolu denedik ama olmuyor adam unutmuş herşeyi ilerleyemiyoruz.

Evet biliyorum bana mail onayı geldi ben kabul ettim yöneticiliği ama ben bir hesap sahibi değilim ve genel mantığa göre bu durumun düzelmesi gerekiyor.

Mail kişisel bir yapıdır ben neden eşimin dostumun bilgilerini kullanayım ki ? Sonuçta bir ceza gerektiren işlem yapmadım yada yanlış bir şey yapmadım.

Forumda tonlarca örneği var birden fazla hesap sorunu şu sorunu bu sorunu madem bu tür saçma sorunlardan kurtulmanın yolu eş dost üzerinden işlem yapmak o zaman isteyen istediği kadar hesap açsın sonuçta eş dost herkeste var ve mahsuru yok.

Olayı biraz kişiselleştirmiş ve duygu bütünlüğüne sokmuş olabilirim. Fakat bir yazılımcı olarak mevcut durumu alakasız ve saçma görüyorum. Ve bunun bir yolunun olabileceğine inanıyorum.