Günlük 6-7 K Hitli Siteme Onay Alamıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

hkmtlgz

Üye
Üye
23 Ocak 2020
15
17
3
Bursa
hikmetilgaz.com.tr
Merhabalar,
Daha önceden 2,5 yıl boyunca AdSense ekli olan sitemi bir başka kişiye devrettim, site tamamen organik hit alıyor, içerisinde 840 özgün içerik var, günlük hiti ise yaklaşık 6000-7000 civarında. Ancak yeni devralan arkadaşımız Adsense başvurusundan ilk önce "Kod bulunamadı" sonrasında ise; şu an itibariyle "Değerli Envanter: Anlamsız İçerik" uyarısı alıyor. İçeriklerde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çoğu yazıda ilk 5, yazıların % 10 unda 0.konum, kalan çoğu yazıda 1. sayfada yer alıyor. Bir yerde küçük bir hata var ve bunu maalesef bulamıyorum.
Şüphelendiğim konular;
*Temanın eski bir tema olması; (yenilendi Jannah temasına geçildi, bu konuda artık sorun olmayacağını düşünüyorum, bu temayla çok kolay onay alan arkadaşlar var)
*Görsel boyutları (Sitede AMP kurulu, AMP de yapılan güncelleme nedeniyle WM Toolsda Görsel boyutlarının büyütülmesi gerektiği yönünde hata veriyordu, peyderpey boyutları tekrar güncellemeye çalışıyorum, ancak henüz değiştirilmeyen bir miktar var)

Bu konular dışında sitede anormal bir durum olmadığını düşünüyorum.
Buradaki değerli üstadlarımızdan yardım rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Özgün içerik sayınız en az 30 olmalıdır. Ayrıca içeriklerinizin de en az 200 kelime olmasına dikkat edin. İçerikteki kelime sayısı 200'den az ise Google tarafından yetersiz içerik olarak görülüyor. Hem Google'da üst sıralara çıkamıyorsunuz hem de reklam alamıyorsunuz.

Saygılarımla,
Doğukan

hkmtlgz

Üye
Üye
23 Ocak 2020
15
17
3
Bursa
hikmetilgaz.com.tr
Merhaba,

Özgün içerik sayınız en az 30 olmalıdır. Ayrıca içeriklerinizin de en az 200 kelime olmasına dikkat edin. İçerikteki kelime sayısı 200'den az ise Google tarafından yetersiz içerik olarak görülüyor. Hem Google'da üst sıralara çıkamıyorsunuz hem de reklam alamıyorsunuz.

Saygılarımla,
Doğukan
Doğukan bey, sitedeki içerik sayısı 800 + En kısa makalesi 400 'dür. 1000+ bir çok makale bulunuyor. Bu site zaten bugüne kadar AdSense ten XX.XXX TL para kazanmış bir site. Günlük geliri XXX TL. Bu sitede 2 yıl 5 aydır yaklaşık AdSense aktif idi. Sadece ilgili hesaptan silip farklı bir AdSense hesabına geçirildiğinde; yeni aktarıldığı AdSense üzerinden onay alamıyor. Site bir çok yazısında ilk sayfada. Bazı yazılarda 0.konumda. Özellikle son güncellemelerde; kullanıcı odaklı hareket etmemizin de meyvesini almış durumdayız. Anlamsız içerik olan bir web sitesinin bu şekilde arama sonuçlarında başarılı olması, AdSense red sebebini çürütüyor. Zaten bizleri de üzen bu. Ortada elle tutulur bir sebep bulsak bunun üzerinden gelmek için elimizden geleni yaparız. Bence yapay zekanın bir saçma bir nedenine takılıyoruz. Ancak bunu bulamıyoruz. Bu sitenin manuel incelenmesi halinde anında onay verileceğinden zerre şüphem yok.

Gerçekten burada işini doğru düzgün yapan, bazı insanlar gibi sektörün açıklarını aramayan, bu işe emek vermiş birisi olarak zor durumdayım. Lütfen yardım edebilecek kişilerin yardımını rica ediyorum. Şu an paranoyaya girmiş durumdayım. Sitedeki her şey gözüme batmaya başladı, böyle giderse yaptığım her değişikliğin arama sonuçlarına etki etmesinden korkuyorum. Halen 100-150 TL verip, saçma sapan yöntemlerle siteye AdSense onayı almaya karşı direniyorum. Hakkın yerini bulacağına inanıyorum. Lütfen gerek yönetimde gerekse de bu konuda yetkin arkadaşlarımız var ise; yardımlarınızı rica ediyorum. @Yusuf ERGİŞİ
@Cihat Özgen
@Mustafa
@Bayram Şenakar

Son düzenleme:

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Doğukan bey, sitedeki içerik sayısı 800 + En kısa makalesi 400 'dür. 1000+ bir çok makale bulunuyor. Bu site zaten bugüne kadar AdSense ten XX.XXX TL para kazanmış bir site. Günlük geliri XXX TL. Bu sitede 2 yıl 5 aydır yaklaşık AdSense aktif idi. Sadece ilgili hesaptan silip farklı bir AdSense hesabına geçirildiğinde; yeni aktarıldığı AdSense üzerinden onay alamıyor. Site bir çok yazısında ilk sayfada. Bazı yazılarda 0.konumda. Özellikle son güncellemelerde; kullanıcı odaklı hareket etmemizin de meyvesini almış durumdayız. Anlamsız içerik olan bir web sitesinin bu şekilde arama sonuçlarında başarılı olması, AdSense red sebebini çürütüyor. Zaten bizleri de üzen bu. Ortada elle tutulur bir sebep bulsak bunun üzerinden gelmek için elimizden geleni yaparız. Bence yapay zekanın bir saçma bir nedenine takılıyoruz. Ancak bunu bulamıyoruz. Bu sitenin manuel incelenmesi halinde anında onay verileceğinden zerre şüphem yok.

Gerçekten burada işini doğru düzgün yapan, bazı insanlar gibi sektörün açıklarını aramayan, bu işe emek vermiş birisi olarak zor durumdayım. Lütfen yardım edebilecek kişilerin yardımını rica ediyorum. Şu an paranoyaya girmiş durumdayım. Sitedeki her şey gözüme batmaya başladı, böyle giderse yaptığım her değişikliğin arama sonuçlarına etki etmesinden korkuyorum. Halen 100-150 TL verip, saçma sapan yöntemlerle siteye AdSense onayı almaya karşı direniyorum. Hakkın yerini bulacağına inanıyorum. Lütfen gerek yönetimde gerekse de bu konuda yetkin arkadaşlarımız var ise; yardımlarınızı rica ediyorum. @Yusuf ERGİŞİ
@Cihat Özgen
@Mustafa
@Bayram Şenakar

@hkmtlgz merhaba,

Yoğunluk nedeniyle geç yanıt ilettiğimiz için üzgünüm. Bu konu üzerinden talebe yanıt iletebilir misiniz?

İyi dileklerimle

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hiç problem değil. İlgili bilgiler belirttiğiniz bölümden iletildi Yusuf bey. İlginiz için teşekkür ederiz.

Talebiniz ilgili birime yönlendirilmiştir. Yanıt aldığımızda sizinle iletişime geçilecektir.

Sabrınız için teşekkürler.

İyi dileklerimle