Haksız Yere Ban Yediğimi Düşünüyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

eagle

Üye
Üye
27 Mar 2019
3
0
1
Merhabalar,

17-19 aralıkta mükemmel bir tıklama oranıyla karşılaştım ve 21'inde ban kaçınılmaz oldu. Haliyle takip konusunda işlerimizin yoğunluğu vs derken mail atamadım. Hesabıma günlük organik şekilde hitlenmeye başlamıştı.
Banlandığı gün itiraz ettim, sabotaj formuyla yine itirazda bulundum maalesef geri dönüşler hep sıfır.
Ltüfen bu konuda yardım eder misiniz. Moralim bozuldu, sitemde illegal bir site değil günlük yazılar paylaştığım ve günden güne hitlenen bir siteydi.

Teşekkür ediyorum.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,

17-19 aralıkta mükemmel bir tıklama oranıyla karşılaştım ve 21'inde ban kaçınılmaz oldu. Haliyle takip konusunda işlerimizin yoğunluğu vs derken mail atamadım. Hesabıma günlük organik şekilde hitlenmeye başlamıştı.
Banlandığı gün itiraz ettim, sabotaj formuyla yine itirazda bulundum maalesef geri dönüşler hep sıfır.
Ltüfen bu konuda yardım eder misiniz. Moralim bozuldu, sitemde illegal bir site değil günlük yazılar paylaştığım ve günden güne hitlenen bir siteydi.

Teşekkür ediyorum.
@eagle merhaba,

Yaşadığınız bu durum gerçekten can sıkıcı, farkındayım :( Ancak, politikalar ekibi bu konuda çok sert ve burunlarından tabiri caizse kıl aldırmıyor. Kullanıcılar bu nedenle direkt olarak kendileriyle iletişime geçiyorlar, hem geçersiz etkinlik itirazı ve hem de sabotaj a ilişkin formu doldurup göndermiş ve olumsuz geri dönüş almışsanız, gerçekten yapacak bir şey kalmamış demektir.

Bir yakınınız adına, tüm bilgilerin yakınınıza ait olması kaydıyla yeni bir hesap açarak işlemlere devam edebilirsiniz. Ancak tüm sorumluluk yakınınıza ait olur, bilginize.

İyi dileklerimle,

eagle

Üye
Üye
27 Mar 2019
3
0
1
Yusuf bey çok teşekkür ederim cevabınız için. Ayrıca bu forumda yardımsever şekilde insanlara bilgilendirici yanıtlarınız ile umut vaad ediyorsunuz. Tekrar teşekkürler.

Peki ben bu siteyle tekrar başvurabilir miyim? Çünkü adsense hesabım durduruldu. Sitem değil. Ya da sitem mi durduruldu burada anlayamıyorum. 2 günde onaylatmıştım sitemi. Şimdi başvuru yapsam onaylarlar mı geçersiz trafikten durdurulan hesap için.

Tekrar teşekkürler, iyi bakın kendinize.