Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adsense başvurusu yaptığımda her defasında bu uyarıyı alıyorum. Birçok farklı yöntem denedim ama bir türlü kabul etmiyor. Sitemde politikalara aykırı nasıl bir durum olduğunu çözemedim. Yardımcı olur, yol gösterirseniz sevinirim.
Adsense başvurusu yaptığımda her defasında bu uyarıyı alıyorum. Birçok farklı yöntem denedim ama bir türlü kabul etmiyor. Sitemde politikalara aykırı nasıl bir durum olduğunu çözemedim. Yardımcı olur, yol gösterirseniz sevinirim.
Harici reklam sitelerinden çıkan reklamlar sitenizin içeriği sayılıyor. Başvurudan birkaç gün önce ilgili kodları siteniz üzerinden kaldırmanızı öneririm. Şu yazıları da okumanızı öneririm:
Bu tema sitesi üzerinden bir temayı ben de kullanıyorum. Cep telefonunda mobil görünümde ama teknik bilgiler analizleri yapan sitelerden ölçüm yaptığımda mobil uyumlu olmadığını belirtiyor. Oysa ki telefonda mobil tema görünümünde. Bu da AdSense onayını etkiliyormuş. Acaba blogspot'un kendi sunduğu temalardan birini kullanıp da mı başvursam?