Hesabı etkinleştirin maili

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Cemal

Üye
Üye
8 May 2019
20
10
3
www.bilirimbilirsin.com
Merhabalar,
Siteme adsense başvurusu yaptım kodu yapıştırdım fakat daha sonra doğrulama yapmadı kodu bulamadı ve bende zaten yapıştırdığım için botlar görür diye düşünerek doğrulamadan devam et dedim hala onay sürecinde görünüyor fakat bugün şöyle bir mail geldi.

AdSense'e kaydolmanızın üzerinden 7 gün geçti. Hesabınızı etkinleştirmek ve sitenizde reklam yayınlamaya başlamak için birkaç hızlı adımı tamamlamanız gerekiyor.

bir yanlış yaptım sanırım fakat bunu nasıl geri döndüre bilirim bu hesabı silip başka bir hesaptan mı denemem gerek yardımcı olursanız çok memnun olurum
birde "http/bilirimbilirsin/com " olarak başvurduğum görünüyor fakat ssl falan aldım arama kutusunda da şuan "https/www/bilirimbilirsin/com" olarak yazıyor bu bir sorun yaratmış olabilir mi?
sitemin urlsi
İyi günler.

Son düzenleme:

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Gelen maili bizimle paylaşır mısınız?

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

Cemal

Üye
Üye
8 May 2019
20
10
3
www.bilirimbilirsin.com
@DoğukanDemir
Hesabınızı hemen etkinleştirin yazıyor
oturum açmamı istiyor
AdSense'e kaydolmanızın üzerinden 7 gün geçti. Hesabınızı etkinleştirmek ve sitenizde reklam yayınlamaya başlamak için birkaç hızlı adımı tamamlamanız gerekiyor.
sitenizi bağlayın etkinleştirme işleminizi yapın diyor maili direk size nasıl atabilirim bulamadım fakat ben zaten kodu yapıştırdım ve etkinleştiriliyor durumunda bekliyorum

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

Bu mail yeni AdSense kullanıcılarına reklam eklemek için ne yapmak gerektiğini gösteren yönergeler içeriyor.

Saygılarımla,
Doğukan

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

Hayır. Lütfen beklemeye devam ediniz. İnceleme 1 ay kadar sürebilir.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Cemal