Hesabı sil diyor ancak silme seçeneği yok lütfen yardım edin

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Peki cevap aldıkça mı tekrar iletiyordunuz, yoksa cevap alamadıkça mı yazıyordunuz. Umarım Spam'a düşmemiştir. Bir kez yazıp yanıt beklemeniz gerekiyor :(

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hiç cevap gelmediki daha

O konudan bahsediyorum zaten :) Yani mutlaka cevap geliyor, yoğunluk durumuna göre bu durum bazen üç gün içinde dönüş olurken, bazen 15 günlük bir süreyi bulabiliyor. Birden fazla gönderilen yanıt durumlarında ise sistem spam olarak algılayabilir demek istiyorum. Yani son gönderdiğiniz talep üzerinden geçmesi gereken 15 günlük süreyi bekleyin, herhangi bir geri dönüş olmaz ise bize tekrar bilgi verin :)

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
abimin adına açsam hesabı o zaman olmazmı ?
Merhaba,

Önce diğer hesabınızı kapatmanız iyi olur çünkü ileride çift hesap sorunu yaşayabilirsiniz

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

raunzy

Üye
Üye
22 Nis 2019
17
4
3
Ya abi dalgamı geçiyorsunuz allah aşkına zaten o sorun yüzünden buraya yazıyorum

raunzy

Üye
Üye
22 Nis 2019
17
4
3
Diğer hesabı kapatabilsem bu sorun olmayacak zaten diğer hesaba giriyorum kapat seçeneği yok

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Size verdiğim konuyu incelerseniz 18 yaşından küçük olanlara cevap verilmediğini görürsünüz. Abiniz adına hesap açabilirsiniz. Eğer çift hesap sorunu ile karşılaşırsanız verdiğim konudaki yöntemleri deneyiniz. Kullanacağınız AdSense hesabının e-posta adresi ile formu doldurabilirsiniz. Kimlik olarak abinizin kimliğini ekleyebilirsiniz.

Konuyu kapatıyorum çünkü konuşmalarınız sevgi ve saygı çerçevesini aşmaya başladı. Eğer tekrar sorun yaşarsanız sevgi ve saygı çerçevesine dikkat ederek konunuzu açabilirsiniz. Unutmayın ki burdaki herkes gönüllü hizmet vermektedir.

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...