Hesabı tekrar aktifleştirme

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

4hmet.ers

Üye
Üye
15 Ocak 2022
1
0
1
Uygulama sektörüne yeni giriş yaptım yazdığım uygulama için admob tan reklam eklemiştim ama hesabım kısıtlandı askıya alındı.
Askı süresi 1 ay sürdü hesabım tekrar açıldıgında daha reklam bile gösterilmeden tekrar kısıtlandı ben de o sinirle admob hesabımı tamamen iptal kararı alıp iptal etmiştim.
Yeni açılan bütün hesaplarda böyle olduğunu öğrenince geri açmak istedim ama admob üzerinden giriş yapamıyorum hesabıma,

xxx,AdMob'u şu anda kullanamazsınız. hatası geliyor ekrana

adsense giriş yapabiliyorum orada hesap durumu aktif yazıyor ama admob giriş yapamıyorum ne yapabilirim?
Tekrar açılabilir mi ya da yeni bir hesap mı açmalıyım?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    27.1 KB · Görüntüleme: 4

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Uygulama sektörüne yeni giriş yaptım yazdığım uygulama için admob tan reklam eklemiştim ama hesabım kısıtlandı askıya alındı.
Askı süresi 1 ay sürdü hesabım tekrar açıldıgında daha reklam bile gösterilmeden tekrar kısıtlandı ben de o sinirle admob hesabımı tamamen iptal kararı alıp iptal etmiştim.
Yeni açılan bütün hesaplarda böyle olduğunu öğrenince geri açmak istedim ama admob üzerinden giriş yapamıyorum hesabıma,

xxx,AdMob'u şu anda kullanamazsınız. hatası geliyor ekrana

adsense giriş yapabiliyorum orada hesap durumu aktif yazıyor ama admob giriş yapamıyorum ne yapabilirim?
Tekrar açılabilir mi ya da yeni bir hesap mı açmalıyım?
Merhaba,

AdMob hesabınızı iptal ettiğinizde bir eposta almış olmalısınız. Bahse konu eposta içeriğine ulaşabiliyor musunuz? Genellikle politikalara uygun olmayan durumlarda 1 aylık kısıtlama sürecinde, ilgili ihlalin giderilmesi beklenir. Bir ay içerisinde ihlal giderilmemişse kalıcı olarak hesap durdurulur. Umarım sizin AdMob hebasınız bu şekilde olmamıştır. Hesabınızı etkileyen politika sorunları ile ilgili bu makaleyi inceleyin.

AdMob yetkililerine ulaşmak için bu formu kullanmanızı öneriyorum. Adsense, AdMob, Youtube vs. her biri birbirinden bağımsız ve farklı departmanlıklardır. Adsense hesabınıza giriş yapabildiğinizi iletmişsiniz. Admob için form üzerinden iletişim kurmanız gerekecektir.

Kolaylıklar dilerim.