Hesabım ban yedi. Nasıl yol izlemeliyim?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
Aşağıdaki gibi bir mail geldi ve hesabım ban yedi. Yeniden bir adsense hesabı açıp aynı sitede reklam yayınlamaya devam edebilir miyim?
Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz
sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde
inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız,
AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına
vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha
fazla bilgi edinmek istiyorsanız,
AdSense account disabled for invalid traffic - AdSense Help adresini
ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense
programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak
isteriz.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
Ban yemiş domainde tekrardan adsense başvurusu yapamaz reklam yayınlıyamassınız
Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Şuan domainim ban yedi mi? (Ban kontrolünü nereden yapabilirim)
Bunun sebebini nasıl öğrenebilirim?
Peki bundan sonra ne yapmam gerekiyor tekrar sitede reklam yayınlayabilmem için?

Son düzenleme:

mhmmdsfr

Üye
Üye
3 Eki 2018
3
1
3
Ankara
muhammedsefer.com.tr
Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Şuan domainim ban yedi mi? (Ban kontrolünü nereden yapabilirim)
Bunun sebebini nasıl öğrenebilirim?
Peki bundan sonra ne yapmam gerekiyor tekrar sitede reklam yayınlayabilmem için?

Google için önemli olan politika ihlallerini çözüme kavuşturup sitenizde ki politika sorunlarını halledip geri bildirim yollarsanız büyük ihtimal ile tekrardan yayın yapma izni verilebilir.

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
O iş öyle değil hocam adsense hesabı kapatıldıysa biraz zor zaten onunla beraber domainde gidiyor malesef ama eğer ciddi bir gelir hit mevcut ise peşini bırakmayın sürekli mail attın onlar dönüş yapar "adsense kapandıysa" zor. kolay gelsin.
şükür hit'ler iyi, site daha 2 aylık alexa tr 40.000 nin altına indik, search consele 2,600 sayfada google ortalama konum 8.9 yani site baya hızlı bir şekilde büyüdü ama hiç ama hiç reklamlara tıklamama ve hiç bir şekilde bot hit olmamasına rağmen ban yiyorum, ne kadar saçma bir şey

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Aşağıdaki gibi bir mail geldi ve hesabım ban yedi. Yeniden bir adsense hesabı açıp aynı sitede reklam yayınlamaya devam edebilir miyim?
Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz
sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde
inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız,
AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına
vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha
fazla bilgi edinmek istiyorsanız,
AdSense account disabled for invalid traffic - AdSense Help adresini
ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense
programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak
isteriz.

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. @Blogerlar rumuzlu arkadaşımızın durumunada üzgün olduğumu iletmek istiyorum. Yapılan itirazlar sonrası sürekli olmsuz cevap alıyorsanız, geçersiz trafik kaynaklı bir politika ihlaline (sabotaj da olabilir) maruz kalmışsınız demektir. İtirazınız kabul görmediği sürece adınıza bir daha adsense hesabı açamazsınız. Şu durumda sorun sizden kaynaklı değilse ( deneme amaçlı dahi olsa bir tek kez kere kendi reklamınıza tıklamamanız gerekiyor) sabotaj ile ilgili makaleden (google a adsense yardım yazıp, resmi sayfanın arama alanına ‘sabotaj’ yazın) sabotaj ile ilgili itiraz formu doldurup gönderin. Aynı sayfanın arama alanına ‘hesabınız nasıl iyi durumda tutabilirsiniz’ yazarak karşınıza çıkan ilgili makaleye de bir göz atın.

Sağlıcakla kalın 🙏🏻

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
Çok güzel bir cevap olmuş Yusuf abi teşekkür ederim, sanırım biraz uğraşacam bu sabotaj ile ilgili ama elimde bununla ilgili raporlar var. Bunlarla uğraşmayı beklemeden yeni bir adsense hesabı açsam bi arkadaşın üzerine ve oradan başvursam olur mu? (kapanan hesap ile blogerlar.com için başvurmuştum ve notkafe de o reklam kodlarını yayınlıyordum, bunda notkafe ile başvurmayı düşünüyorum)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Çok güzel bir cevap olmuş Yusuf abi teşekkür ederim, sanırım biraz uğraşacam bu sabotaj ile ilgili ama elimde bununla ilgili raporlar var. Bunlarla uğraşmayı beklemeden yeni bir adsense hesabı açsam bi arkadaşın üzerine ve oradan başvursam olur mu? (kapanan hesap ile blogerlar.com için başvurmuştum ve notkafe de o reklam kodlarını yayınlıyordum, bunda notkafe ile başvurmayı düşünüyorum)

Rica ederim, kolaylıklar dilerim :)