Hesabım Çalındı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

tayfuntml

Üye
Üye
5 Tem 2018
23
9
3
Merhabalar
Hesabım çalındı. Kurtarma telefonu değiştirildiği için ve giriş yaptığım hesap silindiği için elim kolum bağlıyım. Yardımınızı bekliyorum. Hesabım onaylı ve içinde 198 tl bakiye vardı.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

KutukPrens

Üye
Üye
28 May 2018
5
5
3
Eğer mail adresi ile birlikte vermediyseniz payments.google.com u kontrol edin.
Bütün hesaplarda olmasa da, genelde ödeme kullanıcısı eklenemiyor. Banka hesabı ekleyemeyip işine yaramayacağı gibi, hesabı kurtarmanız daha kolay olur.

tayfuntml

Üye
Üye
5 Tem 2018
23
9
3
malesef ::( çalan kişi hesabın telefon numarasını değiştirdiği için malesef hiçbir şekilde geri alamıyorum. adsense hesabını şu mail adresine bağlamış. yeni bir başvuru yaptığımda bu mail adresi çıkıyor.
Zaten bir AdSense hesabınız varAdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kullanabileceğiniz başka bir AdSense hesabınız olduğunu biliyor muydunuz?AdSense'te kişi başına bir hesap açılmasına izin verilir. AdSense'i kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:
1.​
onew...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız, oturum açma sorun gidericisindekiadımları takip edin.​
veya
2.​
AdSense hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek diğer hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin.​
Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.Teşekkürler,
Google AdSense Ekibi

Sonuç olarak bu hesabı google ile mailleşme yardımı ile geri alabilirim. Bu konuda bilginiz varmı ?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@tayfuntml bu duruma çok üzüldüm ama telafisi mevcut. Bu arada değerli katkıları ve desteği için @KutukPrens arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Minnettarım.

@tayfuntml şimdi lütfen Google Türkçe AdSense Resmi Forum sitesi aracılığı ile buradan açmış olduğunuz konunun benzerini oraya açarak, linkini buradan bizimle paylaşır mısınız? Sizden; resmi forum üzerinden, bir takım resmi evrak ve bilgilerinizi talep edeceğim ve ilgili birimle bilgilerinizi paylaşacağım. Gerekli kontroller yapılarak, hesabınızı geri almanız için çalışma başlatacağım.

Kolaylıklar dilerim.

tayfuntml

Üye
Üye
5 Tem 2018
23
9
3
@tayfuntml bu duruma çok üzüldüm ama telafisi mevcut. Bu arada değerli katkıları ve desteği için @KutukPrens arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Minnettarım.

@tayfuntml şimdi lütfen Google Türkçe AdSense Resmi Forum sitesi aracılığı ile buradan açmış olduğunuz konunun benzerini oraya açarak, linkini buradan bizimle paylaşır mısınız? Sizden; resmi forum üzerinden, bir takım resmi evrak ve bilgilerinizi talep edeceğim ve ilgili birimle bilgilerinizi paylaşacağım. Gerekli kontroller yapılarak, hesabınızı geri almanız için çalışma başlatacağım.

Kolaylıklar dilerim.
Yusuf bey konuyu açtım. linki Google Groups . Şimdiden çok teşekkür ederim. Konu altında evrak talebinizi bekliyorum.