Hesabım onaylanmadı - Lütfen yardım :(

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
Hocam ben bir site kurdum adı "www.mikrozoom.net". Sitemi adsense onaylatmak istedim fakat onaylanmadı. Sitemi açalı 20 gün oldu acaba bundan ötürü mü onaylanmamıştır. Başka bir adsense hesabım olmamasına ragmen "başka bir adsense hesabınız olmamalı" denilmiş, acaba sebebi nedir?

» Ekran Alıntısı.PNG

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Merhaba,

Öncelikle 20 gün çok kısa bir süre. Sitenin yaşı en az iki ayı doldurmuş olması iyi olur.
Müzikler telifsiz mi? Telif ihlali materyalleri sitenizde bulundurmamanız önemli.
Sitenizde silah efektleri var sanırım. Politika ihlali sayılır mı? Bununla ilgili şu linki incelemenizi tavsiye ederim:

Gizlilik politikasını sitenizde göremedim.
Sitenizde hiç yazı bulunmuyor. Aşağıdaki metni okumanız eksikliklerinizi görmeniz açısından faydalı olacaktır.
kkk.PNG

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Sitenizi incelediğimde yetersiz buldum.
Özgün içeriğe sahip olan yazılarınız bulunmuyor.
Siteniz daha yeni en az bir sene geçmesi gerekmektedir ve bu süre içinde siteniz içerikleriyle birlikte tamamıyla oturmuş olacaktır.
Ayrıca tasarım uyumlu olduğundan herhangi değişiklik yapmamanızı öneririm. ;)

Saygılarımla,
Sezgin

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
Merhaba,

Öncelikle 20 gün çok kısa bir süre. Sitenin yaşı en az iki ayı doldurmuş olması iyi olur.
Müzikler telifsiz mi? Telif ihlali materyalleri sitenizde bulundurmamanız önemli.
Sitenizde silah efektleri var sanırım. Politika ihlali sayılır mı? Bununla ilgili şu linki incelemenizi tavsiye ederim:

Gizlilik politikasını sitenizde göremedim.
Sitenizde hiç yazı bulunmuyor. Aşağıdaki metni okumanız eksikliklerinizi görmeniz açısından faydalı olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 870

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hocam birde birden fazla hesap olduğu belirtilmiş, halbuki bu ilk hesabım. Bunun için ne yapmalıyım acaba.

Sezgin GÜLER

Destek Ekibi
Daha önce Adsense hesabınızın olup olmadığından emin olmalısınız.
Daha önce kullandığınız Google Hesabınız olduysa veya varsa kontrol etmeniz gerekir.
Bunu yapmak için Google Chrome tarayıcısı üzerinden kullanmadığınız Google Hesabınız ile oturum açın.

Adsense sitesine giriş yapın ve Oturum Açın.
Eğer hesabınız var olduğu algılanırsa Adsense hesabı paneline yönlendirecektir. Gerekli işlemleri yapabilirsiniz.
Ayrıca resimde bulunan uyarıyı sorunu çözmediğiniz sürece onaylamayın farklı olumsuz sonuç ile karşılaşabilirsiniz.

Saygılarımla,
Sezgin

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
Hocam
Daha önce Adsense hesabınızın olup olmadığından emin olmalısınız.
Daha önce kullandığınız Google Hesabınız olduysa veya varsa kontrol etmeniz gerekir.
Bunu yapmak için Google Chrome tarayıcısı üzerinden kullanmadığınız Google Hesabınız ile oturum açın.

Adsense sitesine giriş yapın ve Oturum Açın.
Eğer hesabınız var olduğu algılanırsa Adsense hesabı paneline yönlendirecektir. Gerekli işlemleri yapabilirsiniz.
Ayrıca resimde bulunan uyarıyı sorunu çözmediğiniz sürece onaylamayın farklı olumsuz sonuç ile karşılaşabilirsiniz.

Saygılarımla,
Sezgin

Farklı bir e posta adresim vardı onu denedim fakat adsense hesabına bağlanmadı, yani daha önce üye olmadım. Acaba başvuru yaptığım eposta dışındaki e posta adına (varsa) açılan adsense hesaplarının kapatılma talebinde bulunamıyor muyum?

"Ayrıca resimde bulunan uyarıyı sorunu çözmediğiniz sürece onaylamayın farklı olumsuz sonuç ile karşılaşabilirsiniz." demişsiniz, Site içeriğime metinler ekledikten sonra tekrar başvuru yapmamı mı kasdettiniz?

Sezgin GÜLER

Destek Ekibi
Giderilmesi gereken sorunlar belirtilmiş onları çözmeniz gerektiğini söyledim.
Tekrar başvuru yapmanıza gerek yok sorunları çözdükten sonra doğrulayın başvurumu gönder demeniz yeterli onay sürecine girecektir.
Eğer politika sorunu yoksa en kısa sürede onay alacaksınız.

Maalesef açılan Adsense hesaplarını doğrudan sizin kapatmanız gerekir.
Ayrıca size iptal edildiğine dair e-posta gelene kadar tekrar başvuru yapılmaması gerekir.

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
Hocam ben başvuru yaptığım telefon numarasını yani hattını 1 ay önce aldım. Ve bu hatta ait numarayı hiçbir yerde kullanmadım. Adsense başvurusunda da ben bulunduğumda benden isim, soy isim, gmail ve telefon numarası istendi. Telefon hattı sıfır, gmail sıfır, ad soyad zaten benim ad soyadım. Nasıl ikinci bir hesap var oluyor bir türlü anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...