Hesabım onaylanmadı - Lütfen yardım :(

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Bir çok sebebi olabilir ama dediğim gibi eski hesaplar iptal edilmediği sürece bu tarz hatalar verebilmektedir.
Ancak bu durum karşısında genellikle ailenizinden birinin adına alma imkanınız var şansınızı denemeden önce site konusunda sitenizi geliştirin ve sıkı çalışmalar yapmanız gerekir ki Adsense hayır diyemesin. SEO çalışması, özgün içerik, kitle, vs gibi düşünün.

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
Bir çok sebebi olabilir ama dediğim gibi eski hesaplar iptal edilmediği sürece bu tarz hatalar verebilmektedir.
Ancak bu durum karşısında genellikle ailenizinden birinin adına alma imkanınız var şansınızı denemeden önce site konusunda sitenizi geliştirin ve sıkı çalışmalar yapmanız gerekir ki Adsense hayır diyemesin. SEO çalışması, özgün içerik, kitle, vs gibi düşünün.
Hocam, dediklerinizi deneyip tekrar başvuruyu denemeyeceğim

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8

Hocam sitem yayında, acaba sitemin onay alması için ne gibi düzenlemeler yapmam gerekiyor.

Sitem: www.mikrozoom.net

» sitemle online tasarım yapılma imkanı sunuyorum. Bannerlari logolar, ikonlar gibi tasarımları photoshop gibi herhangi bir programa gerek kalmadan online olarak düzenleyip ücretsiz indirilebiliyor.

Çok yakında içerik sayısında büyük bir artış olacak inşallah

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
Sitenizo incelediğimde yapım aşaması indexsini gördüm.

Yapım aşaması bittiğinde bana bilgi verin sitenizi inceleyeceğim
Hocam sitem yayında, acaba sitemin onay alması için ne gibi düzenlemeler yapmam gerekiyor.
» sitemle online tasarım yapılma imkanı sunuyorum. Bannerlari logolar, ikonlar gibi tasarımları photoshop gibi herhangi bir programa gerek kalmadan online olarak düzenleyip ücretsiz indirilebiliyor.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

Reklamlarınıza kavuşmuş olduğunuzu görmek ne güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...