Hesabıma uyarı maili geldi.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

MhmdAlmz

Üye
Üye
2 Haz 2018
26
13
3
mhmdalmz.com
Merhabalar,
Yaklaşık 4 senedir 1 uygulamamda Adsense kullanıyorum.
Dün bir mail geldi hesabındaki geçersiz etkinliği kaldır yoksa hesabını kapatırım diye.
"Yanlışlıkla Yapılan Tıklamaları Teşvik Eden Düzen - Beklenmedik Şekilde Başlatılan Geçiş Reklamları"
Adı altında. Menude X bir yere tıklandığında geçiş reklamı gösteriyordum. Bunda bir sakınca var mı ? 4 yıldır bu şekilde uygulama bir sorun olmamıştı.
Uygulama Android uygulamadır.
Yardımcı olur musunuz ? Ne yapmam gerekiyor ?

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Bu @google.com ile biten bir e-posta adresi ile gelmediğini tahmin ediyorum. Doğru mudur? Eğer cevabınız evet ise endişelenmenize gerek yok. Spam olarak bildirebilirsiniz. Ek olarak size gönderilen o maili ekran görüntüsünü ve o maili gönderen e-posta adresini bana Özel Mesaj (PM) yolu ile gönderebilir misin?

Raporlarınızda herhangi bir anormallik görürseniz bunu Google'a bildirmenizi öneririm.
AdMob için Sabotaj bildirme Formu: AdMob
AdSense için Sabotaj bildirme Formu: Google AdSense

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: MhmdAlmz

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

O zaman ihlali hemen düzeltmenizi öneririm.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: MhmdAlmz

MhmdAlmz

Üye
Üye
2 Haz 2018
26
13
3
mhmdalmz.com
@DoğukanDemir Hocam kafayı yicem :D
Şimdide böyle bir saçma hata veriyor . Mobil uygulamada ne web politika ihlali olabilir ? İhlali de anlamadım. Geçiş reklamlarını kaldırdım başka ne yapmam gerekiyor anlamadım ve reklam sunumumu kısıtladılar..

1564727461509.png

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

Aslında burada tüm gerekli bilgiler var. Web Yöneticisi kalite yönergelerinin çoğu AdMob içinde kullanılır. Özellikle şu resimdeki maddelere dikkat edin.

Saygılarımla,
Doğukan