Hesabımı silemiyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

farukisaoglu

Üye
Üye
26 Ağu 2019
2
1
3
3-4 yıl önce açtığım hesabımı silemiyorum . hesabım buga girdi siteler kısmı gelmiyor başvurunuz onaylanmadı maili geliyor adsense ana ekranda siteniz incelemede yazıyor. hesabın sil bölümü açılmıyor . forumda hesap silme ile ilgili bir form paylaşılmış lakin form da açılmıyor yardımcı olun lütfen kafayı yiycem kaç gündür.
mail adresim : farukisaoglu321@gmail.com
yayıncı kimliğim : pub-4941916182321010

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    108.8 KB · Görüntüleme: 4
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
3-4 yıl önce açtığım hesabımı silemiyorum . hesabım buga girdi siteler kısmı gelmiyor başvurunuz onaylanmadı maili geliyor adsense ana ekranda siteniz incelemede yazıyor. hesabın sil bölümü açılmıyor . forumda hesap silme ile ilgili bir form paylaşılmış lakin form da açılmıyor yardımcı olun lütfen kafayı yiycem kaç gündür.
mail adresim : farukisaoglu321@gmail.com
yayıncı kimliğim : pub-4941916182321010

@farukisaoglu Merhaba,

Ekran görüntüsünde paylaştığınız görselde kesinleşmiş kazanç görüyorum. Hesabınız youtube üzerinden mi işleme başlamıştı? Ya yoksa bir web siteniz üzerinden mi başvuru göndermiştiniz. Detay bilgisi verebilir misiniz? Ayrıca hesabınızın onaylanmaması ile ilgili gelen mail içeriğini bizimle paylaşır mısınız?

farukisaoglu

Üye
Üye
26 Ağu 2019
2
1
3
@farukisaoglu Merhaba,

Ekran görüntüsünde paylaştığınız görselde kesinleşmiş kazanç görüyorum. Hesabınız youtube üzerinden mi işleme başlamıştı? Ya yoksa bir web siteniz üzerinden mi başvuru göndermiştiniz. Detay bilgisi verebilir misiniz? Ayrıca hesabınızın onaylanmaması ile ilgili gelen mail içeriğini bizimle paylaşır mısınız?

Evet hesap 3-4 sene evvel youtube üzerinden başlamıştı şuan da kacbinde.com sitemi eklemek istiyorum ama 4. kez reddedildi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-26-15-48-19-209_com.google.android.gm.png
    Screenshot_2019-08-26-15-48-19-209_com.google.android.gm.png
    293.5 KB · Görüntüleme: 5

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tekrar selam,

Anladığım kadarıyla bir uygunsuzluk durumu söz konusu. Bu durumu aşmak şu an için imkansız gibi. Bir yakınınız adına yeni bir adsense hesabı alarak, (eğer web siteniz daha önce bir ihlal yememişse) web sitenizdeki tüm, adsense kodlarını, doğrulama kodlarını kaldırdıktan sonra, yakınınız adına aldığınız adsense hesabı ile devam etmeniz daha doğru olacaktır. Politikalar ekibi kafaya takınca takıyor :( Ama dediğim gibi, sitenizde önceki hesabınıza ait hiç bir reklam kodu, doğrulama kodu olmasın. Youtube üzerinden alınan hesaplar, barındırma iş ortaklığı olduğu için yarı onaylı adsense hesabıdır, bir ihlal nedeniyle hesabınız anladığım kadarıyla mimlenmiş gibi.

• Beğen
Tepkiler: farukisaoglu