Hesabımın Acil Kapatılması Lazım

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

businessfurkan

Üye
Üye
17 Ocak 2021
1
0
1
Merhabalar 2 Adsense hesabım var(mış) bende yeni öğrendim. Haber sitemi adsense'e bağlamak için Eskisini kapatmam gerekiyormuş ***********@gmail.com a ait Adsense hesabımı kapatabilirmisiniz acaba? Herhangi bir yere form atarmisiniz benim için ne kadar aradiysam bulamadim Şimdiden TESEKKUR EDERIM

Moderatör tarafında düzenlendi:

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Kişiye ait sadece bir tane adsense hesabı olur, 2. hesap açmak yasaklandı vede bu kural ihlali olduğundan ban yersiniz , şu an kendinizi şikayet etmiş gibi oldunuz, Biri iptal edin , eğer youtube kanalınız herhangi bir adsense bağlı değilse , onuda sitenizin bağlı olduğu adsense bağlayın.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Merhabalar 2 Adsense hesabım var(mış) bende yeni öğrendim. Haber sitemi adsense'e bağlamak için Eskisini kapatmam gerekiyormuş ***********@gmail.com a ait Adsense hesabımı kapatabilirmisiniz acaba? Herhangi bir yere form atarmisiniz benim için ne kadar aradiysam bulamadim Şimdiden TESEKKUR EDERIM
İptal etmek istediğiniz gmail adresi size mi ait, bazen isim çakışmalarından dolayı 2 . adsenseniz var mesajı alırsınız, eğer size ait ise bunu iptalını sizde yapalirsiniz

tulparavcom

Üye
Üye
2 Ara 2020
1
1
1
Kişiye ait sadece bir tane adsense hesabı olur, 2. hesap açmak yasaklandı vede bu kural ihlali olduğundan ban yersiniz , şu an kendinizi şikayet etmiş gibi oldunuz, Biri iptal edin , eğer youtube kanalınız herhangi bir adsense bağlı değilse , onuda sitenizin bağlı olduğu adsense bağlayın.
Aslında konuya şöyle netlik getireyim. Eski adsense hesabımda YouTube hesabım tamamen kapatıldı ve site ekli değil sadece gelirim var içinde almadığım.
Önemli nokta şu ki siteme bağlı olan yeni adsense e-posta adresimde benim adım geçiyor "örnek: gorkemaleyna@g***.***" fakat kişisel bilgiler kız kardeşimin, kız kardeşim ile birlikte yürütüyoruz ve aynı evde kaldığımız için haliyle aynı ev adresi.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Adresin aynı olması sorun olmuyor, aynı durum bende de söz konusu adsense eşimin adına ,adresler aynı ama ,kimlik vede telefon numaraları farklı olduğundan bu tür işlemler yasal sayılır. Adsense kapandığında eğer herhangi bir ihlal yok ise parayı almış olmanız gerekiyordu.
Site yada youtube sizin adınıza olabilir ama adsense başkasının adına olsa bile buda sorun teşkil etmez, çünkü çift adsense uyarısı alanlara , tanıdık bir adsense bağlanmalarını öneriyoruz.