Hesabınız Devre Dışı Bırakıldı. Kopya Hesap Uyarısı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

batukay

Üye
Üye
12 Tem 2019
54
32
18
Tekrar selam @batukay :) Aile fertlerinden bir tanesi herhangi bir politika ihlaline neden olursa ve bu durum aynı IP ve bilgisayar (mac adresi) ile yapılmışsa, tedbir almak adına sistem ilgili IP ve mac adresini işaretliyor. Ya yoksa tabiki her bir aile ferdi bağımsız ve adsense hesabı almaya hakkı vardır. Bu durum tek bir telefonla doğrulanarak yapılmamalı ve her bir fert için ayrı bir telefon numarası ile doğrulama yapılmalı. Dediğim gibi IP ve mac adresi politika ihlali ile ilgili sinyal göndermiş mi? göndermemiş mi? :)
Size de tekrardan selam @Yusuf ERGİŞİ
Kastettiğim o değil babamın üzerine adsense hesabı aldıktan sonra annemin üzerine kayıt olunca aynı hesap uyarısı veriyor. Sizde diyeceksiniz sadece Google'yi kötülüyorsun 😂

alpayk

Üye
Üye
10 Eyl 2019
5
4
3
@alpayk tekrar merhaba,

Teşekkürler @batukay :)

Aynı IP, aynı PC (mac adresi), aynı isim soyisim, aynı telefon doğrulaması vb işlemlerden uzak kalmak kaydı ile, bir yakınınız adına tekrar hesap oluşturup işlemlere devam edebilirsiniz. Bilindiği üzre artık düşünen sistemler ve iz süren yazılımlar mevcut :) Her halukarda bir yerden yakalıyor diyebilirim.
Yusuf Bey, ilgi ve alakanıza teşekkür ederim ancak bahsettiginiz tüm adımları denemiş olarak son çare bu foruma geldim :) Yabancı kaynaklarda dahi didik didik aradım. Google'ın Türkçe danışmanlık hizmeti çok kısıtlı malum. Ancak pek çok yabancı kişi de forumlarda, redditte, webmaster sitelerinde aynı sorundan muzdarip. Üstelik bu yüzden proje de geliştirmede sorun yaşıyoruz. Malum en büyük gelir kaynağımız :)

Yani binlerce kişinin, birden kopya hesap uyarısı almaya başlaması enteresan bir durum.

Anlaşılan sorun farkedilip bir güncelleme gelene kadar beklemekten başka şansımız yok. :(

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ