Hesap Durduruldu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ekremgungor

Üye
Üye
5 Ocak 2021
1
0
1
merhabalar 2 sene önce video paylaşmaya başladım. gerekli şartlar sağlandıgında da adnsense hesabı açıp para kazanmayı aktıfleştirdim. daha sonra zamanım olmadıgı için ilgilenemedim. 15 ay felan geçti. tekrar video atmaya başladım. ama hesabı 2 gun once tekrar etkınleştırmeme rağmen şuanda aşağıdaki uyarıyı alıyorum.

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır.
yardımcı olursanız sevinirim

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
merhabalar 2 sene önce video paylaşmaya başladım. gerekli şartlar sağlandıgında da adnsense hesabı açıp para kazanmayı aktıfleştirdim. daha sonra zamanım olmadıgı için ilgilenemedim. 15 ay felan geçti. tekrar video atmaya başladım. ama hesabı 2 gun once tekrar etkınleştırmeme rağmen şuanda aşağıdaki uyarıyı alıyorum.

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır.
yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba,

Uzun süre kullanılmayan adsense hesap sahiplerinin eposta adreslerine aşağıdaki bildirime benzer bildirim gönderilir:

Sayın Yayıncımız,Size en son bir ay önce gönderdiğimiz e-postada AdSense hesabınızda (pub-001201020230....) 5 aydır işlem yapılmadığını, izleyen 30 gün içinde herhangi bir gösterim oluşmaması halinde söz konusu hesabın sıfırlanacağını bildirmiştik. Son 30 gün içinde yeni gösterim oluşmadığı için AdSense hesabınız sıfırlandı.AdSense hesabınıza hâlâ giriş yapabilirsiniz ancak sitenizi AdSense'e bağlayana kadar reklam yayınlayamazsınız.Hesabınızı kapatmak istiyorsanız AdSense'e giriş yapıp bu adımları uygulayın.Hesap sıfırlama sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için AdSense Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.Saygılarımızla,Google AdSense Ekibi

Böyle bir bildirim alıp almadığınızı eposta hesabınızı kontrol ederek bize iletir misiniz?

Böyle bir bildirim almamışsanız ve aşağıdaki ilettiğim durumla alakanız yok ise, politika ihlali ile karşı karşıya kalmış olabilirsiniz. Bu durum için itiraz göndermeniz gerekiyor.

Bahsettiğiniz 15 aylık süre sonunda, unutup yada dalgınlıkla yeni bir hesap oluşturdunuz mu?

AdSense politikaları uyarınca, yayıncı başına yalnızca bir hesaba izin verilir. Diğer hesabı kapattıktan sonra AdSense'te oturum açın ve hesabın kapatıldığını onaylayın. Ardından AdSense hesabınız etkinleştirilir.

Not: AdSense Şartları ve Koşulları uyarınca, geçersiz trafik veya politika ihlalleri nedeniyle hesapları kapatılan yayıncıların yeni bir AdSense hesabı açmasına izin verilmez

Kolaylıklar dilerim.