hesap etkinleştiriliyor (4.gün)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

emre6154

Üye
Üye
2 Ocak 2019
54
29
18
sakarya
merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 4 gün oldu başvurdum. hala bir cevap gelmedi bu durum ile alakalı yapılabilecek birşey varmı yada beklemeye devam mı etmeliyim. bilgili arkadaşların yardımını rica ediyorum.

Adsız.png

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
Teşekkür ederim :)
Merhabalar,
Site incellenmesi bazen 1 ay sürebiliyor. Bu sürede özgün makale girmeyi devam edin. Google üzerinden hit geldikçe karar gelir.

- site.com gibi URL lerin yaşının en az 2 ay olması ve sürdürülebilir bir yapıya sahip olunması gerekiyor,
- Site içeriklerinizin tamamen özgün ve kullanıcılara değer katan, benzersiz içerikler olması gerekiyor,
- Yapım aşamasında, boş menüler, kırık linkler vb gibi sayfalar içeren bir site olmamalıdır,
- Organik trafiğinizin iyi durumda olması gerekmektedir,
- Bahse konu süre içinde ve sonrasında sürekli güncel olmalıdır,
- Kullanıcıların aradığını rahatlıkla bulabileceği bir tasarıma sahip olunmalıdır,
- Daha önce adsense tarafından yasaklanmış bir URL olmamalıdır,
- Başvuru esnasında farklı reklamveren şirketlere ait reklam kodları, doğrulama kodları bulunmamalıdır,
- Ekranı kaplayan popup pencerelere yer verilmemelidir,
- Belirli sürelerde kendini yenileyen sayfalar bulundurulmamalıdır,
- Açılır menüler (reklamları perdeyeleceğinden) bulundurulmamalıdır, gibi temel kriterleri göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum.

İyi dileklerimle, Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: emre6154

emre6154

Üye
Üye
2 Ocak 2019
54
29
18
sakarya
Merhabalar,
Site incellenmesi bazen 1 ay sürebiliyor. Bu sürede özgün makale girmeyi devam edin. Google üzerinden hit geldikçe karar gelir.

- site.com gibi URL lerin yaşının en az 2 ay olması ve sürdürülebilir bir yapıya sahip olunması gerekiyor,
- Site içeriklerinizin tamamen özgün ve kullanıcılara değer katan, benzersiz içerikler olması gerekiyor,
- Yapım aşamasında, boş menüler, kırık linkler vb gibi sayfalar içeren bir site olmamalıdır,
- Organik trafiğinizin iyi durumda olması gerekmektedir,
- Bahse konu süre içinde ve sonrasında sürekli güncel olmalıdır,
- Kullanıcıların aradığını rahatlıkla bulabileceği bir tasarıma sahip olunmalıdır,
- Daha önce adsense tarafından yasaklanmış bir URL olmamalıdır,
- Başvuru esnasında farklı reklamveren şirketlere ait reklam kodları, doğrulama kodları bulunmamalıdır,
- Ekranı kaplayan popup pencerelere yer verilmemelidir,
- Belirli sürelerde kendini yenileyen sayfalar bulundurulmamalıdır,
- Açılır menüler (reklamları perdeyeleceğinden) bulundurulmamalıdır, gibi temel kriterleri göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum.

İyi dileklerimle, Teşekkürler
teşekkür ederim. bekliyoruz bakalım