Hesap İlişkilendirme Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ali2001

Üye
Üye
6 Şub 2020
1
1
3
öncelikle herkese merhaba ben youtube kanalımı yanlış bir adsense hesabına bağladım youtubeden hesabı değiştir yaptım ama hala adsensede her hangi bir gösterim olmuyor diğer hesap onaylanmadığı için de onu iptal ettiremiyorum yeni ilişkilendidiğim hesapta da böyle bir uyarı var ama izlenme sayısı arttığı halde adsensede hiç bir artış olmuyor

111.PNG

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
öncelikle herkese merhaba ben youtube kanalımı yanlış bir adsense hesabına bağladım youtubeden hesabı değiştir yaptım ama hala adsensede her hangi bir gösterim olmuyor diğer hesap onaylanmadığı için de onu iptal ettiremiyorum yeni ilişkilendidiğim hesapta da böyle bir uyarı var ama izlenme sayısı arttığı halde adsensede hiç bir artış olmuyor

Ekli dosyayı görüntüle 962

Merhaba @ali2001 ,

Kendi adınıza ise açmış olduğunuz her iki adsense hesabıda yakında çakışan hesap uyarı alma ihtimaliniz yüksektir ve çözümü mevcut değildir. Politika ihlali sayılmaktadır. Onaysız ise sorun olmayabilir.

Gelelim gösterimlere; Uyarıda da görüldüğü gibi, youtube metrikleri artık doğrudan adsense tarafına yansımıyor. Ay sonunda kazançlar incelenip kesinleştikten sonra diğer ayın 15 ine doğru yansıyor. Bu durum normal :)

İyi dileklerimle