Hesap kapatıldı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

omrsnyz

Üye
Üye
21 May 2019
31
6
8
İstanbul
omersenyuz.com.tr
Merhaba heaabınız kapatıldı diye bir mail aldım adsense panelinden bakdığımda hesap durumu açık diyor

Hesabınız iptal edildi
Google AdSense hesabınız iptal edilmiştir.
Bakiyeniz ₺20,00 tutarından fazlaysa nihai ödemenizi sonraki dönem içinde alırsınız. ₺20,00 tutarının altındaki ödemeler işleme alınmaz.
KENDI KENDINE YARDIMCANLI DESTEK
AdSense ID: 3337284240 | Faturalandırma Kimliğiniz: 1413-5626-6166
Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043
Bu zorunlu hizmet duyurusu, Google AdSense ürününüzdeki veya hesabınızdaki önemli değişiklikleri size bildirmek üzere gönderilmiştir.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
İptal yapmadım düzeltme şansımız varmıdır

Hesap iptalini siz mi talep etmiştiniz? ya yoksa farklı bir bildirim aldınız da farketmediniz mi? Süreç hakkında biraz bilgilendirme yapar mısınız? demiştim ama, siz sadece düzeltme şansından bahsetmişsiniz. Düzeltmek için süreçten bilgi sahibi olmam gerekiyor :) Bilgi sahibi olmadan ilgili birimle iletişime geçmem demek, alacağım cevap karşısında mahcup olacağım anlamına gelir. Yani deseler ki bana: Kullanıcı politika ihlaline muraz kaldığı için hesabı iptal edilmiştir, dese verecek cevap bulamayabilirim.

Anlayışınız için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

omrsnyz

Üye
Üye
21 May 2019
31
6
8
İstanbul
omersenyuz.com.tr
Hocam bir ara farklı hesap başvuru yüzünden iptal talep edilmişti ama sonra sorun çözüldüğünden gerek kalmamıştı yani şu an kullanıyodum heralde önceden başvurduğumuz için işleme alınmış aslında bildirmiştik gerek kalmadı diye. Şu an tek sorunum hesabın iptalini iptal etmek kullanmak istiyorum ne yapabiliriz yanlış anlaşılmayılmayı nasıl düzeltebiliriz.

omrsnyz

Üye
Üye
21 May 2019
31
6
8
İstanbul
omersenyuz.com.tr
Politikaya aykırı bir durum olmadı çünkü kullanmadım daha haziran sonunda site aktif olucak ve başvuru yapıcam yani politikalık bir durum yok sadece daha önceden bir sorundan dolayı iptal istemiştik sorun düzeldi iptale gerek kalmadı şimdi düzeltilmesini istiyorum mail aldım ama iptal edildi diye panele giriş yapıyorum bu nasıl oluyor gelen maili önemsemesemmmi?