Hesap kapatma işlemi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

samettses

Üye
Üye
30 Ocak 2020
11
0
1
iyi günler benim samettses@gmail.com meil adresi ile bir adsense hesabı var var ve site adsensi olduğundan dolayı onu youtube kanalımla eşleştiremiyorum. samettses@gmail.com meil adresi ile açtığım adsense hesabımı kapatamadığımdan dolayı da kanalımı başka bir adsense hesabıyla ilişkilendiremiyorum. o yüzden samettses@gmail.com adresli adsensin kapatılmasını talep ediyorum.

samettses

Üye
Üye
30 Ocak 2020
11
0
1
iyi günler benim samettses@gmail.com meil adresi ile bir adsense hesabı var ve site adsensi olduğundan dolayı onu youtube kanalımla eşleştiremiyorum. samettses@gmail.com meil adresi ile açtığım adsense hesabımı kapatamadığımdan dolayı da kanalımı başka bir adsense hesabıyla ilişkilendiremiyorum. o yüzden samettses@gmail.com adresli adsensin kapatılmasını talep ediyorum.
Bana ait olan samett70ses@gmail.com gmail hesabı dışındaki adsense hesaplarının kapatılmasını talep ediyorum

samettses

Üye
Üye
30 Ocak 2020
11
0
1
iyi günler benim samettses@gmail.com meil adresi ile bir adsense hesabı var var ve site adsensi olduğundan dolayı onu youtube kanalımla eşleştiremiyorum. samettses@gmail.com meil adresi ile açtığım adsense hesabımı kapatamadığımdan dolayı da kanalımı başka bir adsense hesabıyla ilişkilendiremiyorum. o yüzden samettses@gmail.com adresli adsensin kapatılmasını talep ediyorum.
bana ne zaman geri dönüş yapabilirsiniz acaba durum çok acil

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

Merhaba @samettses ,

Bu makaleyi inceler misiniz? Özellikle makaledeki son paragrafı dikkate almanızı öneriyorum.

İyi dileklerimle,