İğneyi Sizlere Çuvaldızı Kendime Batırıyorum !

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

hkmtlgz

Üye
Üye
23 Ocak 2020
15
17
3
Bursa
hikmetilgaz.com.tr
Tüm forum üyelerine selamlar, saygılar.

Değerli arkadaşlar, bir konuda öz eleştiri yapacak ve bununla birlikte hepimize bir serzenişte bulunacağım.

Herkes gibi ben de foruma AdSense ile ilgili bir sıkıntı yaşadıktan sonra üye oldum. Sıkıntılarım ile ilgili forum yönetiminden ve yetkili kişilerden yardım talep ettim. Hatta profesyonel yardım bile talep ettim. Ancak yetkili arkadaşlar gerçekten herhangi bir karşılık beklemeden yardımcı oldular. Kaldı ki; hepsinin kendi şahsi hayatı var, bunun yanı sıra eminim yoğun bir şekilde çalıştıkları işleri, projeleri, faaliyetleri var. Kendilerine bu vesileyle buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ancak; gerek kendime gerekse de forumdan faydalanan diğer arkadaşlara küçük bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Foruma üye olduktan sonra sorunu çözülen herkes gördüğüm kadarıyla forumdan ayrılıyor. Kısacası işimizi bitirip, bir daha geri dönmüyoruz. Bu konuda öncelikle çuvaldızı kendime batırarak (!) şunları söylemek istiyorum.

Ben şahsım adına; artık foruma müsait olduğum zamanlarda giriş yapıp, daha önceden tecrübe edindiğim sorunlarla ilgili problemi olan arkadaşlarla bildiklerimi paylaşmaya çalışacağım. Maalesef bu konuda bu zamana kadar biraz bencil davranmışım. Diğer arkadaşlarımdan da istirhamım; en azından kendi sorunu çözülen arkadaşların, sorunun nasıl çözüldüğüne dair elde ettikleri verileri paylaşmaları, bildikleri konularda tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Forumdaki yönetici arkadaşlarımızın buraya gelen herkese yetişmesini bekleyemeyiz (kaldı ki; yetişiyorlar maşallah :) ).

Konu başlığı ironi içermektedir. Forumu kullanan değerli arkadaşlarımdan naçizane ricamdır, şahsımın öz eleştirisidir.

Hepimize bol kazançlar diliyorum, saygılar sunuyorum.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tüm forum üyelerine selamlar, saygılar.

Değerli arkadaşlar, bir konuda öz eleştiri yapacak ve bununla birlikte hepimize bir serzenişte bulunacağım.

Herkes gibi ben de foruma AdSense ile ilgili bir sıkıntı yaşadıktan sonra üye oldum. Sıkıntılarım ile ilgili forum yönetiminden ve yetkili kişilerden yardım talep ettim. Hatta profesyonel yardım bile talep ettim. Ancak yetkili arkadaşlar gerçekten herhangi bir karşılık beklemeden yardımcı oldular. Kaldı ki; hepsinin kendi şahsi hayatı var, bunun yanı sıra eminim yoğun bir şekilde çalıştıkları işleri, projeleri, faaliyetleri var. Kendilerine bu vesileyle buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ancak; gerek kendime gerekse de forumdan faydalanan diğer arkadaşlara küçük bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Foruma üye olduktan sonra sorunu çözülen herkes gördüğüm kadarıyla forumdan ayrılıyor. Kısacası işimizi bitirip, bir daha geri dönmüyoruz. Bu konuda öncelikle çuvaldızı kendime batırarak (!) şunları söylemek istiyorum.

Ben şahsım adına; artık foruma müsait olduğum zamanlarda giriş yapıp, daha önceden tecrübe edindiğim sorunlarla ilgili problemi olan arkadaşlarla bildiklerimi paylaşmaya çalışacağım. Maalesef bu konuda bu zamana kadar biraz bencil davranmışım. Diğer arkadaşlarımdan da istirhamım; en azından kendi sorunu çözülen arkadaşların, sorunun nasıl çözüldüğüne dair elde ettikleri verileri paylaşmaları, bildikleri konularda tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Forumdaki yönetici arkadaşlarımızın buraya gelen herkese yetişmesini bekleyemeyiz (kaldı ki; yetişiyorlar maşallah :) ).

Konu başlığı ironi içermektedir. Forumu kullanan değerli arkadaşlarımdan naçizane ricamdır, şahsımın öz eleştirisidir.

Hepimize bol kazançlar diliyorum, saygılar sunuyorum.

@hkmtlgz Merhaba,

Değerli düşünceleriniz için sizi takdir ediyorum. Bir kişi mutlu oluyorsa ve sorunu çözülüyorsa, bunun müsebbibi sizler gibi kalbi güzel insanların olmasıdır. Her zaman aramızda görmekten hem biz, hem yardım bekleyen tüm kullanıcılar memnun olacaktır.

Çok teşekkür ederim, hoşgeldiniz :)

Sevgiler,
Yusuf

• Beğen
Tepkiler: hkmtlgz

hkmtlgz

Üye
Üye
23 Ocak 2020
15
17
3
Bursa
hikmetilgaz.com.tr
Estağfurullah, olması gerekeni yapmayı düşündüm bir an ve bunu da yazıya dökmek istedim. Hoşbulduk Yusuf bey, mümkün mertebe burada diğer arkadaşlarıma bilgim dahilinde yardımcı olacağım. Sizler sağolun varolun.

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

mosoko

Üye
Üye
16 Nis 2019
13
11
3
Ben en az 5 kişiye yardım etmişimdir samsundan biri ile bile görüştüm sorunu çözdük ama adsense iyice saçmalıyor şu son 3 aydır arkadaşın full organik hesaba reklam kısıtlama vermiş sosyal medya hiti dio adamda yüzde 1 facebook hiti var hadi bunu geç belki adam hitine facebook tan çekiyo ne alaka sosyal medya hiti ahh eski güzel günler özletti adsense

hkmtlgz

Üye
Üye
23 Ocak 2020
15
17
3
Bursa
hikmetilgaz.com.tr
Yardımlarınız için teşekkürler. Ben de size katılıyorum genel olarak AdSense onayları konusunda bir takım sorunlar var. Ya da ciddi köklü değişiklikler var ancak bunun bazı detaylarını henüz bilmiyoruz. Zamanla düzeleceğine inanıyorum. Sosyal medya hitleri maalesef sorun çıkarabiliyor. Özellikle ilgili web sitenin kendisine ait olmayan farklı sosyal medya hesaplarından gelen hitler sorun çıkarabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ