ihlal olmuş fakat hangisi bulamıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Malatyahaber

Üye
Üye
30 Nis 2020
4
0
1
Son 24 saat içinde:

• Yeni ihlaller tespit edildi. Bu nedenle, AdSense Program Politikaları'nın ihlal edildiği sayfalarda reklam yayını kısıtlandı veya devre dışı bırakıldı. Sorunları çözmek için, ihlalde bulunan içeriği kaldırıp inceleme isteğinde bulunabilir ya da ihlalde bulunan sayfalardan reklam kodunu kaldırabilirsiniz.
Yaptırımlarla ilgili daha fazla bilgiye AdSense Yardım Merkezi'nden ulaşabilirsiniz. Program politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen AdSense Program Politikaları'nı inceleyin.​

Saygılarımızla,
Google Yayıncı Politikası

Arkadaşlar merhaba bugün şöyle bir mail aldım. fakat hangi sayfanın olduğunu bir türlü bulamıyorum.

bunu nasıl buluruz acaba ?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Son 24 saat içinde:
  • Yeni ihlaller tespit edildi. Bu nedenle, AdSense Program Politikaları'nın ihlal edildiği sayfalarda reklam yayını kısıtlandı veya devre dışı bırakıldı. Sorunları çözmek için, ihlalde bulunan içeriği kaldırıp inceleme isteğinde bulunabilir ya da ihlalde bulunan sayfalardan reklam kodunu kaldırabilirsiniz.

Yaptırımlarla ilgili daha fazla bilgiye AdSense Yardım Merkezi'nden ulaşabilirsiniz. Program politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen AdSense Program Politikaları'nı inceleyin.​

Saygılarımızla,
Google Yayıncı Politikası

Arkadaşlar merhaba bugün şöyle bir mail aldım. fakat hangi sayfanın olduğunu bir türlü bulamıyorum.

bunu nasıl buluruz acaba ?

Merhaba,

Siteniz içeriklerinde politakalara uygun olmayan bir durum tespit edilmiş olabilir. Bu durumu ortadan kaldırmak için lütfen bu makaleyi dikkatli bir şekilde inceleyin.

Ayrıca Adsense hesabınızın 'Hesap' sekmesi altında bulunan 'Politika Merkezi' sekmesine dokunduğunuzda ne görüyorsunuz? Ekran görüntüsü iletmenizi rica ediyorum.

Giriş bilgileriyle korunan sayfalarınız mevcut mudur?

Kolaylıklar dilerim.

Malatyahaber

Üye
Üye
30 Nis 2020
4
0
1
Bir sayfa da hata vardı şuan o dediğiniz yere girince sorun bulunamadı yazıyor fakat aynı maili tekrar aldım

içinde:

• 1 sayfa isteğiniz üzerine incelendi ve inceleme sırasında politikalarımıza uymadığı tespit edildi. Bu sayfada reklam yayını kısıtlı veya devre dışı olmaya devam ediyor.

Yaptırımlarla ilgili daha fazla bilgiye AdSense Yardım Merkezi'nden ulaşabilirsiniz. Program politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen AdSense Program Politikaları'nı inceleyin.