İKİ HESAP SORUNU ÇÖZÜM

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)

Misafir
Ben Birşey iletmiyorum Talebimde Kalmadi Artik Keyfimizde 1 hafta icerisinde Kurulan sitelere Cakma tema kullanıp içindeki içerikler i translateden cevirip oldugu gibi paylasan sitelere onay verildigi sürece bize sira gelmez biz goz ağrıtıp kafa yormaya devam ederiz ancak

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Ben Birşey iletmiyorum Talebimde Kalmadi Artik Keyfimizde 1 hafta icerisinde Kurulan sitelere Cakma tema kullanıp içindeki içerikler i translateden cevirip oldugu gibi paylasan sitelere onay verildigi sürece bize sira gelmez biz goz ağrıtıp kafa yormaya devam ederiz ancak

@Gökce size yardımcı olmaya çalışıyorum, yapılabilecek bir konu var ise de sonuna kadar takip edeceğim. Bunu sadece size özel değil, herkese karşı öyle yapıyorum. Bana yaşadığınız durumu buradan konu açıp ilettikten sonra, linkini buradan benimle paylaşır mısın? Yada daha evvel açmış olduğun konu varsa onun linkini bana buradan iletir misin? Ama çakışan hesap deme lütfen :) O konu da dediğim gibi yapılacak maalesef bir şey bulunmuyor, politikalar ekibi net bir şekilde belirtti.

Çok zor yetişiyorum lütfen kusura bakmayın, dünya genelinde TR dil desteği olarak sadece bir kaç kişilik ekibiz, lütfen hak verin.

Teşekkürler,

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

FatihBerkay

Üye
Üye
19 Mar 2020
47
40
18
Yakın Değil Yusuf Bey Ben Hala Yusuf Bey Diyorum Bilmem Anlatabildimi Bu Konuları Anlastiginizda Yaptiginiz yorumda birimiz seo birimiz yoneticiyi diyip açıklama yaptınız eyvallah peki platin olup bu surecte okadar covitten ötürü incelenemiyor mesaji ile ilgili konu acildi bunlarin hic birini görmediniz diger yetkili arkadaslar bu konuda sizinle konu alışverişi yapmadilar sizde arastirma yapmadiniz ve daha sonra bana gosterin dediniz oylemo bende bu resmi gösterince yeni ogrendim diyorsunuz bumu platin olmak bumu yonetici olmak sizin naif yorumlariniz emin olun be i irgalamiyor dikkat ederseniz bir cok konu actim bir cok mesaj attim bircokta cevap yazdim bu forumda hic birinde bukadar zoruma gitmedi yaptığınız yorum kusura bakmayin ben icinde hic birseyi tutmayan biriyim sizde beni oyle kabul edin
Selamlar, yanlış anlaşılmak istemem fakat ben hem r10 üzerinden hem buradan defalarca kez konunuzu gördüm ve inanın bana açtığınız tüm konuların cevabı aynı cevap. Size her seferinde sabırla cevap veren ve işinizin görülmesi için uğraşan ekibe karşı düşüncelerinizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Burada hiç kimsenin bulunduğu konumu kullandığını ve size sizin söyleminizle yukarıdan baktığını düşünmüyorum. Hepimiz bir şeyler olsun diye uğraşıyoruz, burada bulunan herkesin temel amacı birbirine yardım etmek ve hiç kimse birbirine sizin söyleminizle yukarıdan bakmıyor. Olaya bu forumun bir kullanıcı olarak bakıyorum, gereksiz alınganlık etmiş gibi duruyorsunuz. İyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...