Merhaba.
İşin içinden bir türlü çıkamadım. Yardımcı olur musunuz ?
Adsense ye başvuru yaptım çıkan sorunlar sırasıyla ;
-Kural ihlali dedi (fakat alan adı eskiden de varmış ve ben yeni Sahibiyim benle alakası yok)
-Kodu yerleştirip tekrar gönderimde bulundum. Çok eskiden kullandığım mail adreslerim çıktı hepside bir biri ile bağlantılı. Kimisinin ne kullanıcı adı ne şifresini bilmiyorum.
- Yıllardır kullandığım mail adresine başvuru yaptığım da ilişkili Hesap var deyince
- Yeniden iki farklı hesapla başvuru yaptım yine aynı sorun.
- İlişkilendirilmesi kaldırılmıyor ve Adsense ayarlar kısmında pasif durumda tıklanmıyor.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın artık cinnet geçiren resmen Adsense ile uğraşmaktan siteden soğudum.
Sorunun giderilmesi için hangi bilgileri vermem gerekiyor ?
Diğer hesapların kaldırılmasını istiyorum onlarında bildiklerimi yazarım.
Teşekkürler
İşin içinden bir türlü çıkamadım. Yardımcı olur musunuz ?
Adsense ye başvuru yaptım çıkan sorunlar sırasıyla ;
-Kural ihlali dedi (fakat alan adı eskiden de varmış ve ben yeni Sahibiyim benle alakası yok)
-Kodu yerleştirip tekrar gönderimde bulundum. Çok eskiden kullandığım mail adreslerim çıktı hepside bir biri ile bağlantılı. Kimisinin ne kullanıcı adı ne şifresini bilmiyorum.
- Yıllardır kullandığım mail adresine başvuru yaptığım da ilişkili Hesap var deyince
- Yeniden iki farklı hesapla başvuru yaptım yine aynı sorun.
- İlişkilendirilmesi kaldırılmıyor ve Adsense ayarlar kısmında pasif durumda tıklanmıyor.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın artık cinnet geçiren resmen Adsense ile uğraşmaktan siteden soğudum.
Sorunun giderilmesi için hangi bilgileri vermem gerekiyor ?
Diğer hesapların kaldırılmasını istiyorum onlarında bildiklerimi yazarım.
Teşekkürler